Chrystalino glazen dildo’s en buttplugs

Tijdelijk uitverkocht.

›› Bekijk alle glazen buttplugs
›› Bekijk alle glazen dildo’s

Scherven brengen geluk? Niet als je erin gaat zitten. Daarom maakt het merk Chrystalino zijn glazen buttplugs en dildo’s van glas dat zó sterk is dat het niet kan breken. De seksspeeltjes hebben unieke vormen en zijn met de hand gemaakt. Het blauwe glas is van hoge kwaliteit en ziet er luxe uit. Het voelt extra glad aan waardoor de speeltjes makkelijk naar binnen glijden.

Het materiaal trekt geen stof aan en is waterdicht, het is makkelijk te reinigen en veilig voor het lichaam en gaat een leven lang mee. De glazen sextoys zijn ontworpen door het Nederlandse bedrijf SHOTS dat zich heeft laten inspireren door het beroemde Ventiaanse Muranoglas. Dit glas wordt volgens ambachtelijke tradities mond geblazen.

Chrystalino glazen dildo's en butplugs

Temperature Play

De Chrystalino glazen buttplugs en dildo’s zijn ontworpen voor vaginaal en anaal gebruik en zijn beschikbaar in diverse vormen en maten. Sommige speeltjes zijn geheel glad van structuur en hebben een rechte vorm, andere hebben een gebogen vorm met of zonder bobbels of ribbels op de schacht. De toys zijn geschikt voor ‘Temperature Play’. Dit wil zeggen dat je ze kunt verwarmen of verkoelen door ze onder de kraan met warm of koud stromend water te houden. Een extra koude of warme buttplug of dildo zorgt tijdens het spelen voor een extra tintelend gevoel. De toys kunnen met alle soorten glijmiddel gebruikt worden en zijn gemakkelijk te reinigen met water en een toycleaner.

Bestellen

Tijdelijk uitverkocht.
›› Bekijk alle glazen buttplugs
›› Bekijk alle glazen dildo’s

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.