Dicky Mini Dildo

Bij Dicky Dick denk ik aan een poes. Maar Dicky Dick is een pik. Dat wil zeggen: een mini dildo, die sprekend lijkt op een echte pik. De realistische Dicky Mini Dildo van het merk Real Fantasy is een dildo en plug met een mooi eikeltje, huidplooitjes en aderen op de schacht. Hij is gemaakt van PVC en… Lees verder »

Wat is de beste dildo (voor vrouwen én mannen)?

De beste vibrator bestaat niet. Maar de beste dildo bestaat wèl. Dat is volgens bloggers en sex toy testers wereldwijd de Njoy Pure Wand, een dildo die is gemaakt van staal. Een stukkie staal? Van €133,95 euro?! Daar zakt je broek van af! Maar laat die broek maar uit… Want dat glanzende stuk metaal is het hélemáál. Geheim… Lees verder »

3-delige buttplug set met rode hartvormige siersteentjes

Valentijn komt fluitend de keuken binnengewandeld. “Heb je lekker gedoucht?”, vraagt Anna, die de aardappelen staat af te gieten. “Ik heb heerlijk gedoucht”, zegt Valentijn tevreden. “Dek jij zo de tafel even? Ik ben bijna klaar.” “Doe ik”, zegt Valentijn. Maar draai je eens om. Moet je kijken…” “Wat moet ik zien?”, vraagt Anna als zij zich omdraait.… Lees verder »

The Dodil kneedbare dildo kun je in elke vorm buigen

Ken je Barbapapa nog? Die tekenfilmserie uit de jaren ’70. Of gaapt hier een generatiekloof? De serie is later eindeloos lang herhaald. Barbapapa was dat roze wezen dat zich in alle denkbare vormen kon veranderen. Voordat hij van gedaante verwisselde, riep hij altijd eerst: “Huup, huup, Barbatruc”. Daarna zagen de kijkbuiskinderen Barbapapa van het ene op het andere moment… Lees verder »