Dillio 6 Twister dildo – gedraaide schacht met ribbels

Bij het Amerikaanse bedrijf PipeDream is een jonge ontwerper aangenomen. De junior heet Johny. Op maandagmorgen krijgt Johny van zijn baas zijn eerste opdracht. Die luidt: “Maak een zachte, flexibele dildo die er vrolijk uitziet, die is voorzien van een sterke zuignap en die 100% veilig is voor het lichaam. Jij krijgt van mij alle vrijheid. Geef d’r maar een… Lees verder »

Njoy Pure Wand | De beste dildo (reviews wereldwijd)

De beste vibrator bestaat niet. Maar de beste dildo bestaat wèl. Dat is volgens bloggers en sex toy testers wereldwijd de Njoy Pure Wand, een dildo die is gemaakt van staal. Een stukkie staal? Voor €133,95 euro??! Daar zakt je broek van af! Maar laat die broek maar uit… Want dat glanzende stuk metaal is het hélemáál. Geheim… Lees verder »

Dubbele Dildo met zuignap KingCock Plus Dual Density

Ik werd gisteravond geappt door mijn beste vriendin Carolien. De schat had groot nieuws, lees maar… Carolien: Ik heb een nieuwe LOVER! ❤️ Annette: WoW! Wat lekker voor je. 😃 Carolien: Ja, hij is echt lekker! Annette: Een blijvertje of een wippertje? Carolien: Nou… euh… Annette: ? Carolien: Op dit moment wipt ‘ie me. Annette: Waaaat? Word je geneukt? Carolien: Ik… Lees verder »