Sex swing voor over de deur

Wil je naar de winkel? Klik dan hier.

Sex swing voor over de deurHet is hartje zomer en broeierig warm. Hans komt thuis van zijn werk. Moe, hongerig en een beetje chagrijnig. Als hij zijn Audi verderop geparkeerd heeft, krijgt hij een appje van Anne, zijn vriendin. Hij leest: “Ik sta in de deuropening op je te wachten.” Een kleine glimlach verschijnt om zijn lippen. Hans appt terug: “Smachtend? Of zwetend?” Als er geen reactie komt, pakt hij zijn koffer van de achterbank en stapt opeens heel kwiek uit zijn auto.

Bij zijn huis aangekomen, loopt hij de voortuin in en kijkt stomverbaasd naar de voordeur. Hij ziet Anne niet in de deuropening STAAN. Hij ziet haar aan de voordeur HANGEN. Helemaal naakt! Met haar benen wijd. Anne lacht en zwaait en roept: “Da’s leuk thuiskomen, hè?” Hans moet lachen en geeft zijn vriendin een kus. Op haar doos.

Sex swing voor over de deur

“Wat is dat voor ding?”, vraagt hij. “Krijg je geen kramp?”
Anne: “Dit is een Sex Swing voor over de deur. Het is de Fantasy Door Swing uit de Fetish Fantasy Series. Deze heeft een handig klein formaat en zit opvallend comfortabel zodat je geen kramp krijgt. Hangend in deze deur sling worden standjes mogelijk die in bed niet mogelijk zijn. De schommel schuif of hang je eenvoudig over de bovenkant van elke deur die stevig genoeg is om het gewicht te kunnen houden. Daarna doe je de deur goed dicht. Eenmaal aan de deur bevestigd hang je in de swing door je vast te houden aan de twee stevige handgrepen bovenaan, je voeten of benen kun je kwijt in de twee lussen of stijgbeugels. De swing is gemaakt van stevig materiaal en is volledig verstelbaar (met gespen en/of bandjes). Voordat je in de schommel gaat hangen, zorg ervoor dat je eerst even goed aan de schommel trekt zodat je zeker weet dat hij goed stevig vastzit. De schommel is gemaakt voor een gewicht tot circa 120 kilo.

met zitjeEigenschappen:
– Makkelijk te installeren
– Eenvoudig te verstellen
– Zachte rustpunten
– Maximaal comfort
– Met gratis oogmasker”

Hans vraagt: “Is een deur swing met een zitje niet lekkerder? (zie foto rechts)”
Anne antwoordt: “Die bestaan óók. De door swings van de merken Frisky en Easytoys hebben een zachte zitting, zodat je ontspannen in de stijgbeugels en handvatten zit. De schommels zijn veilig en comfortabel en kunnen een gewicht hebben van 120 tot 150 kg. Geschikt om aan de slaapkamerdeur of keukendeur te hangen.”

De buurman

“Heeft de buurman je niet zien hangen?”, vraagt Hans grinnikend als hij zijn gulp openritst en zijn erectie naar buiten haalt.
Anne: “De buurman niet. De buurvrouw wèl. Weet je wat die riep?”
Hans: “Nou?”
Anne: “Lachend stak ze haar duim omhoog en riep: ‘Zó gaat die van jou nooit buiten de deur neuken !!!'”

Bekijk in de shop: de Fantasy Door Swing, de D’Luxe Entry Seksschommel (zie foto) en de Leg & Bum Support Over The Door Swing. De laatste 2 hebben een zitje.

D'Luxe Entry Seksschommel
Leg & Bum Support Over The Door Swing
Fantasy Door Swing
›› Bekijk alle seksschommels

Lees ook:
›› Een SexSchommel maakt seks spannender
›› Voorbeelden van goede seksshommels
›› Staande seksschommels
›› Hangende sex swings
›› Deurschommels
›› Seksschommels met standaard

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.