Ballstretcher met emmer

Ik kwam in de shop een ballstretcher tegen met een emmertje eraan. Het is de Hell’s Bucket Ballstretcher. Wat is in hemelsnaam een ballstretcher? Ik heb het even opgezocht.

Wat is een ballstretcher?

Een ballstretcher is een seksspeeltje dat aan het scrotum van de man wordt vastgemaakt met als doel de balzak op te rekken of blijvend langer te maken. Waarom een ballstretcher gebruiken? Daar zijn twee redenen voor:

1. De ballen zijn heel gevoelig voor seksuele prikkels en stimulatie middels een ballstretcher voelt voor de drager prettig aan en maakt zijn orgasme intenser.

2. De ballstretcher wordt ook in de BDSM-wereld gebruikt. Daarbij is de man de sub, en zijn partner de dom. De sub die de ballstretcher draagt kan zich onderdanig en kwetsbaar voelen. Sommige ballstretchers kunnen ook nog eens pijn doen. Dit alles geeft de dominant een gevoel van controle en macht.

Ballstretcher met emmer

De Hell’s Bucket Ballstretcher van het merk Master Series is een ballstretcher waar een emmertje aan hangt. De inhoud van de emmer is 450 gram. Je kunt zoveel gewichten aan de ballstretcher hangen als je maar wilt. Je kunt de emmer bijvoorbeeld vullen met water. De emmer is gemaakt van duurzaam metaal, de ballstretcher is gemaakt van buigzaam leer. De ballstretcher is zowel met als zonder emmertje te gebruiken.

Afmetingen:
Lengte: 18.00 cm.
Maximale diameter: 8.50 cm.
Minimale diameter: 3.30 cm.

De bedoeling is dat de sub met het emmertje aan de ballstretcher door het huis gaat lopen. Daarbij mag er natuurlijk geen druppeltje water op de vloer vallen, want anders zwaait er wat! Zou het hem lukken? Niet als hij moet RENNEN. Weet je hoe hij geen druppel morst? Als je zijn emmer vult met BIER.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.