Gouden Donut Cockring met Kristal

Mijn geliefde en ik zijn dit jaar 25 jaar getrouwd. Een paar weken geleden vroeg Marc me wat ik voor ons zilveren huwelijk wilde hebben. Ik keek hem verliefd in de ogen en zonder te hoeven nadenken, antwoordde ik: “Een ring van geelgoud met een joekel van een diamant!”

Toen we gisteravond op de bank zaten, haalde hij opeens een zwart fluwelen doosje uit zijn broekzak. Hij gaf het me en sprak de woorden: “Omdat ik al heel lang van je hou.”
“Voor mij?”, riep ik verrast. “Ach, wat lief van je.” Ik gaf Marc een zoen. Toen ik langzaam het doosje opende, zei hij: “Je wilde een gouden ring met diamant, dus ik dacht…”
Ik zag een joekel van een ring liggen. Ik keek mijn lief aan en zei: “Maar deze is veel te groot, schat. Die past toch helemaal niet om mijn vinger?”

Lachend zei hij: “Die gaat ook niet om jouw vinger, die ring moet om mijn lul. Het is een cockring. De goud gepolijste Donut Cockring, gemaakt door Kiotos Steel. De mooie heldere steen bovenop maakt van deze penisring een mooi sierraad. Dankzij de donut vorm is de ring makkelijk om te doen maar ook weer makkelijk af te doen. Hij is te bestellen in 3 verschillende maten.
Ik hield de ring tussen mijn duim en wijsvinger. Toen ik de ring op en neer bewoog begon het steentje te fonkelen. Een beetje teleurgesteld zei ik: “Hij is heel mooi. Maar wat heeft een vrouw aan een gouden cockring met diamant?”
Marc antwoordde grappend: “Dan krijg jij EINDELIJK een man die SCHITTERT in bed!”

›› Te koop bij Bol.com (€ 22,50)

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.