Tenga Geo masturbator – Coral, Glacier en Aqua

Tenga Geo masturbator - Coral, Glacier en AquaDe Japanse sextoy fabrikant Tenga vindt dat de leefbaarheid van onze planeet extra aandacht verdient, want als wij doorgaan met haar te vervuilen, dan gaat moeder aarde naar zijn grootje. En dat zou natuurlijk een ramp zijn, want dan kunnen we niet meer rukken. Daarom ontwikkelde TENGA de GEO-series. Deze collectie bestaat uit 3 opvallende masturbators die qua naam en uiterlijk verwijzen naar de aarde, te weten: de Tenga Geo Coral (koraal), Tenga Geo Glacier (gletsjer) en de Tenga Geo Aqua (water). Net als alle Tenga producten zien de GEO-masturbators er aan de buitenkant niet uit als seksspeeltjes. Sterker nog, opgeborgen in hun handige en fraaie opbergbox zien ze eruit als presse-papier. Of is het een sneeuwbol? Hoe dan ook, je kunt ze gewoon op tafel zetten.

Oma is op bezoek: “Wat heb jij een móóie BALLEN !!!”

Elke masturbator is aan de buitenkant voorzien van een eigen structuur. De bedoeling is dat je de masturbator binnenstebuiten keert. Dat gaat heel gemakkelijk doordat de masturbator bijzonder flexibel is. Daarna vul je de opening met wat glijmiddel. Stop vervolgens de penis in de extra zachte masturbator en begin deze op en neer te bewegen. De genopte en geribbelde textuur zal jouw penis heerlijk masseren.

Update: De Tenga Geo Shark is uit de handel genomen. *hap*

Na gebruik draai je de masturbator weer binnenstebuiten en spoel hem uit met stromend kraanwater. Behandel hem eventueel met wat toy cleaner. De Tenga Geo masturbators worden inclusief een mooie en handige opbergbox geleverd.

›› Te koop bij Masturbator.nl


›› Te koop bij Masturbator.nl

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.