Tenga Crysta masturbator – Leaf, Block & Ball

Het leven is goed. En als het leven goed is, mag het best wat beter. Leuker, mooier, groter, geiler… Vooral geiler. En harder! Want, man…man…man… Voor je het weet, gaat Lulhannes zich vervelen. Om dat te voorkomen gebruiken veel mannen een Tenga masturbator. Maar je gelooft het misschien niet, zelfs een Tenga masturbator kan gaan vervelen. Om dat te voorkomen ontwikkelde de fabrikant een sextoy die altijd blijft verrassen. Het is de Tenga Crysta. Te koop bij Masturbator.nl. Deze masturbator is gemaakt met een unieke, innovatieve productiemethode. Deze maakt het mogelijk om de zachte, flexibele elastomeer binnenkant te voorzien van elementen die kunnen zweven. Echt waar? Echt waar! Het is magie! Vraag niet hoe het kan, geniet ervan!

Tenga Crysta masturbator - Leaf, Block & Ball

De Tenga Crysta-serie bestaat uit 3 uitvoeringen: de Crysta Ball, Crysta Leaf en Crysta Block. Hoe ze werken? De penis wordt tijdens het masturberen op twee manieren gestimuleerd: met zachte ribbels én met zwevende onderdelen. Deze elementen hebben de vorm van een blaadje (Leaf), een balletje (Ball) en een blokje (Block). Deze zwevende structuren dansen als het ware door de elastomeer sleeve rondom jouw penis heen en zorgen op die manier voor een unieke, extra stimulatie, die door de zwevende, dynamische beweging altijd anders aanvoelt.

Het enige wat je hoeft te doen is de masturbator over de penis op en neer bewegen en de stimulerende ribbels en zwevende onderdelen doen al het werk voor je. Je moet het zelf ervaren. De masturbator is gemaakt van zeer zacht en flexibel materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid. Je krijgt er een enkele dosis glijmiddel bijgeleverd. De Tenga Crysta Block is eenvoudig schoon te maken. Doe wat toycleaner in de sleeve en spoel hem daarna goed uit onder de kraan.

›› Te koop bij Masturbator.nl

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.