Reviews Fun Factory Manta vibrerende masturbator

Duitsers maken dan misschien geen grappen, ze maken wel super goede seksspeeltjes. Zo worden de beste luchtdruk vibrators gemaakt door de Duitse bedrijven Womanizer en Satisfyer en het bekende Fun Factory uit Bremen is bij veel vrouwen geliefd om zijn krachtige en vrouwvriendelijke vibrators. Maar ook voor mannen maakt Fun Factory bijzonder effectieve stimulators. Voorbeelden zijn de Tiger G5 prostaat vibrator en de Cobra Libre eikel stimulator.

Manta, vibrator voor mannen

De nieuwste sextoy voor de penis is de Manta vibrerende stroker. Bekijk in de winkel. Volgens bloggers en sextoy testers over de hele wereld is de Manta van Fun Factory een absolute winnaar en een echte aanrader voor koppels. Waarom zij zo positief zijn (ze worden er niet voor betaald), lees je in mijn verslag. Nu alvast geef ik een paar citaten uit reviews over de Fun Factory Manta:

– ‘I feel I need to scream it from the rooftops. I fucking LOVE this toy.’ (The Big Gay Review)
– ‘The Manta is an absolute work of art and quite possibly my favourite sex toy I have EVER used.’ (Cara Sutra)
– ‘Manta can be used successfully in solo sex or in partnered fun, and either way it’s a winner. (Naked at Our Age – Joan Price)

Bestellen

De Manta is te koop bij dildootjes.nl in 2 kleuren:

Manta Masturbator - Blauw
Manta Masturbator - Groen
›› Manta Masturbator – Groen
›› Manta Masturbator – Blauw

Je kunt de Fun Factory Manta ook kopen bij Masturbator.nl.

Product video Manta

Hoe werkt de Manta vibrerende stroker?

– Slank, handzaam en heel effectief
De meeste sextoys voor penissen zijn groot en lelijk en niet handig om samen te gebruiken. De Manta daarentegen ziet er prachtig uit, is slank en handzaam en voelt solide aan. Het is een heel leuke toy die intelligent is vormgegeven. Maar belangrijker: deze vibrerende stroker heeft een diepe en intense trilling die effectief en optimaal de gevoelszenuwen in de penis stimuleert. De Manta kun je als stroker gebruiken door hem langzaam langs de schacht van de penis heen en weer te bewegen. Maar je kunt de toy ook op één specifieke plek richten, bijvoorbeeld vlak onder de eikel – tegen het frenulum (wat is dat?) of achter of tegen de ballen. De Manta kan teder trillen maar ook zeer intens.

Ribbels

De Manta vibreert met zijn vleugels krachtig en diepgaand rondom de schacht van de penis. De flexbele vleugels zijn voorzien van ribbels. Die zitten daar niet voor de sier. Deze ribbels hebben twee functies: 1. ze zorgen voor extra stimulatie van de penis en – de belangrijkste: 2. dankzij de ribbels blijft het glijmiddel goed tussen de vleugels zitten waardoor de Manta altijd lekker glad blijft glijden. Er zijn 12 vibratiestanden (6 snelheden / 6 patronen).

Ontworpen voor diepe vibraties

De Manta masturbator heeft de vorm van een reuzenmanta rog. De grote vleugels hebben niet alleen tot voordeel dat zij zorgen voor meer raakoppervlak, de vleugels en de opening ertussen verhogen daarnaast ook de sterkte van de al krachtige motor. Daardoor zullen de vleugels heel vlug een beetje op en neer gaan bewegen waardoor de trillingen extra diep het weefsel van de penis kunnen binnendringen. Wat heeft dat voor nut? Deze penetrerende vibraties zijn veel effectiever dan de oppervlakkige trillingen van gewone vibrerende penis toys. Daardoor zorgt de Manta masturbator voor duidelijk merkbaar krachtiger en intensere orgasmes. De vibraties zijn zó effectief dat de Manta ook hulp biedt aan mannen die moeite hebben om een erectie te krijgen of om de penis voor langere tijd stijf te houden. Oudere mannen die willen vrijen met hun partner kunnen de Manta bijvoorbeeld gebruiken om daarmee hun erectie opgang te brengen.

Voor mannen én koppels

– Verandert de penis in een vibrator
– Gebruik ‘m tijdens een blowjob
De Manta is door mannen solo te gebruiken, maar dit speeltje is ook fun voor koppels. Gebruik hem bijvoorbeeld tijdens een blowjob en laat de Manta achteraan de penis rondcirkelen; door de vibraties voelt een gewone pijpbeurt voor de ontvanger aan als een intense deep throat pijpbeurt. Maar de Manta is dankzij zijn slanke en handzame ontwerp ook te gebruiken tijdens geslachtsgemeenschap. Houd de flexibele vleugels rond de basis van de penis gedrukt terwijl je op hetzelfde moment in en uit aan het stoten bent. Op die manier tover je de schacht van jouw penis om in een krachtig vibrerende vibrator. Kies een positie waarbij je de Manta makkelijk tussen jouw lichaam en dat van jouw partner kunt houden. De girl-on-top-positie werkt heel goed. In dit standje kunnen jullie allebei de vibraties goed voelen. Zet de Manta niet in zijn allerhoogste trilstand *TRIL*TRIL*TRIL* want anders wordt de vrijpartij een vluggertje.

Voor vrouwen alléén

– Schaamlippen, clitoris en tepels

De Manta is ook te gebruiken door vrouwen. Zij kunnen de zachte vleugels tussen hun schaamlippen duwen. Op die manier fungeren de vleugels als een soort grijpertjes om de clitoris. Sommige vrouwen lukt het om de Manta in te brengen en met het breedste gedeelte hun G-spot te masseren.

Bestellen

De Manta is te koop bij dildootjes.nl in 2 kleuren:

Manta Masturbator - Blauw
Manta Masturbator - Groen
›› Manta Masturbator – Groen
›› Manta Masturbator – Blauw

Je kunt de Fun Factory Manta ook kopen bij Masturbator.nl.

Reviews wereldwijd

TheBigGayReview (getest door de blogger)

I feel I need to scream it from the rooftops. I fucking LOVE this toy.

“As I mentioned earlier, it has been a long time since a masturbator got me excited and the Manta did not disappoint. The vibrations are strong, rumbly and penetrate the shaft deeply. The ergonomic handle and design actually works to it’s advantage, and is very easy to use. It’s fun to use solo but it really does become a whole new experience when used with someone else, and that’s why I highly recommend this toy. So if you like penile vibrations, or are looking for something to make a blow job or exciting (or less strenuous) then the Manta could be the very thing you are looking for.”. (Bron: TheBigGayReview.com) De Manta kreeg van de blogger het cijfer 9.8.

CaraSutra.com (gestest door Pleasure Panel reviewer Kurosakikun)

The Manta is an absolute work of art and quite possibly my favourite sex toy I have EVER used.

“I have to give the Fun Factory Manta Vibrating Penis Stroker 10 out of 10 as it is such a well made sex toy and delivers outstanding orgasms, probably the best I have ever had from a toy, bravo Fun Factory, bravo! Anyway, I better go and see if it’s finished charging yet…” (Bron: CaraSutra.com)

Naked at Our Age (getest door Shamus MacDuff, 75 jaar oud)

Manta can be used successfully in solo sex or in partnered fun, and either way it’s a winner.

“Given that this wonderful “boy toy” works well solo or partnered, it will make an especially apt Valentine’s gift as that day for lovers draws near. Manta provides a ray of joy (pun intended) for penis pleasure. It’s wonderful to find another sex toy focused on the penis to accompany the many that are designed for the clitoris, vulva, vagina, and anus.”

Note from Shamus’s sex partner: I really enjoy giving my partner vibrator-assisted pleasure (as he does with me). Neither arthritis nor position fatigue stops the action when a toy like the Manta intensifies the sensation! (Bron: Naked at Our Age – Joan Price – Sex & Aging Views & News)

Bestellen

De Manta is te koop bij dildootjes.nl in 2 kleuren:

Manta Masturbator - Blauw
Manta Masturbator - Groen
›› Manta Masturbator – Groen
›› Manta Masturbator – Blauw

Je kunt de Fun Factory Manta ook kopen bij Masturbator.nl.

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.