FleshSkins – Blue Ice Grip – Kleiner & Goedkoper

FleshSkins – Blue Ice Grip – Kleiner & GoedkoperDe Fleshlight kennen we van zijn zaklamp-achtige behuizing. Haal je de schroefdop eraf, dan ontdek je de roze kunstvagina. Heel discreet. Maar nu heeft Fleshlight een uitvoering gemaakt die in niets doet denken aan het klassieke model en er zelfs niet uitziet als een kunstvagina. Ik heb het over de FleshSkins – Blue Ice Grip. Het voordeel van deze Blue Ice Grip is dat hij goedkoper en kleiner is dan de standaard Fleshlight. En hij is kwalitatief even goed. Ook de Blue Ice Grip heeft een binnenvoering die huidzacht aanvoelt en een speciale structuur heeft die de penis optimaal stimuleert. De Blue Ice kost € 39,95.  De gewone Fleshlight kost € 52,95 (bij dildootjes.nl € 49,90) Op deze pagina kun je alle Fleshlight modellen bekijken.

Even kort over het formaat. De klassieke Fleshlight Pink Lady is redelijk groot: 25.40 cm lang. De Blue Ice is 14 cm. lang. Prettig maatje dus om vast te houden. En hij is klein genoeg om hem overal mee naartoe te nemen. Het ontbreken van de plastic behuizing betekent dat penis omtrek geen probleem is – de one-size past echt iedereen. De Blue Ice Grip is dus compact en daardoor makkelijk te gebruiken. Maar hij is ook door jouzelf of jouw partner makkelijk vast te houden omdat hij aan de zijkant is voorzien van zachte en flexibele vingergaten. Daar gaan jouw vingers in. Door de Blue Ice op deze manier vast te houden kun je zelf bepalen hoe strak de masturbator moet zijn en naar welke intensiteit je de Blue Ice brengt.

Hoe gebruik je de FleshSkins – Blue Ice Grip? Je zorgt voor de beste pasvorm wanneer je jouw vingers in de vingergaten stopt. Breng daarna een ruime hoeveelheid glijmiddel op waterbasis aan op je penis en laat hem naar binnen glijden. Je kunt gerust klaarkomen in de sleeve. Schoonmaken gaat namelijk eenvoudig. Spoel de sleeve grondig uit met warm water en reinig ‘m met toycleaner. De Blue Ice heeft een lange levensduur als je hem na gebruik altijd goed schoonmaakt en goed laat drogen. De makers hebben de Blue Ice daarom voorzien van een speciale behuizing. Deze zorgt voor snellere droogtijden. Hoe? Plaats het FleshSkins-product na het schoonmaken op de droogstaaf, laat de toy volledig drogen en plaats vervolgens de dop op de behuizing om te bewaren.

Bestellen

Product: FleshSkins – Blue Ice Grip
Waar te koop: dildootjes.nl
Prijs: € 39,95 (op het moment van schrijven)

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.