Dirty Talk Starter Stroker – Vibrerende Masturbator

Dirty Talk Starter Stroker – Vibrerende MasturbatorDe Dirty Talk Starter Stroker is een bijzondere masturbator. Zij kan niet alleen krachtig vibreren, ze lult je ook de oren van je kop. Terwijl jij in de kunstvagina aan het stoten bent, hoor je een geile vrouwenstem die hijgt, kreunt, gilt en praat. De slettebak heeft een heel sexy stemgeluid. Je hangt aan haar lippen! Weet je wat ze zoal zegt? Zinnetjes als:

“I Want You Cum Now Baby!”
“You Can Do Whatever You Want To Me!”
“Ohh, I Want Your Big Cock Baby!”
“Hallóóóó !!! Ik voel niks !!!” Dat laatste zegt ze niet. De doos heeft géén humor.

De geile geluiden komen uit een ingebouwde speaker die aan de achterkant zit. Aan de binnenkant van de masturbator zit een sensor die reageert op elke beweging. De toy is voorzien van 10 verschillende vibratiestanden die gemakkelijk te bedienen zijn met de knoppen aan de voorkant. De binnenvoering is gemaakt van heel zacht en rekbaar Fanta Flesh materiaal, waardoor de vagina tijdens het penetreren heel realistisch aanvoelt. Het is alsof je een echt kutje neukt, maar dan mét vibraties erbij. Je kunt je koptelefoon of oordopjes in de masturbator inpluggen tijdens gebruik als je niet wil dat je huisgenoten of buren de geluiden van de masturbator kunnen horen.

Je kunt gerust klaarkomen in de masturbator. De sleeve is namelijk makkelijk te verwijderen zodat je hem goed kunt schoonmaken. Onder de kraan uitwassen en goed laten drogen. De masturbator is voorzien van een afneembare zuignap die zich krachtig aan een glad oppervlak hecht. De zuignap is verstelbaar zodat het mogelijk wordt in verschillende standen handsfree van de masturbator te genieten.

Bestellen

Product: Dirty Talk Starter Stroker – Vibrerende Masturbator
Waar te koop: dildootjes.nl
Prijs: € 72,95 (op het moment van schrijven)

Demonstratie video

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.