Dirty Talk – Interactive Titty Fuck-Her Masturbator

Dirty Talk – Interactive Titty Fuck-Her MasturbatorAls tieten konden praten, wat zouden ze dan zeggen? Dat hangt van de cupmaat af, denk je niet? Grote borsten kunnen chagrijnig zijn. Sta jij vol bewondering naar ze te koekeloeren, bekken zij je af: “Heb ik wat van je aan?” Brrrr, zó boos! Kleinere borstjes zijn lief en dankbaar, die vragen bijna smekend: “Wil jij niet even knijpen?” Nou, dat wil je wel. *knijp* Als je vervolgens zachtjes in de tepels bijt, beginnen de borsten te kreunen. Bijt je harder, dan gillen ze. Wat zou het leuk zijn als tieten konden praten, dan zouden ze vast grote ontboezemingen doen. Daarom bedacht het Amerikaanse merk PipeDream Extreme de Dirty Talk Interactive Titty Fuck-Her. Dit is een pratende masturbator die bestaat uit twee borsten, een vagina en een anus. De masturbator zegt vieze woordjes terwijl jij haar neukt of op haar tieten slaat. *auw* De masturbator spreekt engels en slaat vieze taal uit, als:

Squeeze My Tits Baby! That Feels So Good!

I Love It When You Pinch My Nippples!

Wow, It’s So Big And Hard!

Dirty Talk – Interactive Titty Fuck-Her Masturbator

Tip: bekijk even de video, onderaan de tekst.

De stem die je hoort is die van een heel sexy dame. Ze kan praten, maar ook kreunen en gillen. De geluiden komen uit een ingebouwde speaker die aan de achterkant zit. Aan de binnenkant van de masturbator zit een sensor die reageert op elke beweging. Ook is de masturbator voorzien van harde vibraties voor extra stimulatie van de penis. De vibraties zijn verbonden aan de sensor en lopen gelijk aan het geluid dat uit de speaker komt.

De masturbator is gemaakt van heel zacht en realistisch Fanta Flesh materiaal en heeft een anusopening en een vaginaopening. De speaker aan de achterkant is verwijderbaar, zodat de masturbator makkelijker schoon te maken is. Ook kun je je koptelefoon of oordopjes inpluggen tijdens gebruik als je niet wil dat je huisgenoten of buren de geluiden van de masturbator kunnen horen. Laad de Fuck Me Silly na gebruik eenvoudig op met de bijgeleverde USB-kabel.

Bestellen

Product: Dirty Talk – Interactive Titty Fuck-Her Masturbator
Waar te koop: dildootjes.nl
Prijs: € 289,00 (op het moment van schrijven)
Foto’s op de bestelpagina te bekijken.

Demonstratie video

Dirty Talk masturbators

Dirty Talk - Interactive Fuck Me Silly Masturbator
Dirty Talk - Interactive Titty Fuck-Her Masturbator
Dirty Talk - Interactive Bad Girl Masturbator
Dirty Talk - Interactive Mini Fuck Me Silly Masturbator
Dirty Talk Starter Stroker - Vibrerende Masturbator
›› Bekijk alle masturbators

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.