Queening/Kinging Chair – Stoel voor Facesitting

Queening/Kinging Chair - Stoel voor FacesittingDe Queening stool of Kinging stool (voor de heren) is een comfortabel zittende stoel, die aan de bovenzijde is voorzien van een zacht zitkussen en aan de voorkant een opening heeft waar een hoofd doorheen past. Met de bijgeleverde boeien en ringen kun je je partner in de perfecte houding leggen. Deze Facesitting stoel met uitsparing bij de billen is ideaal voor orale seks, zoals beffen, rimmen (likken van de anus) en het in de mond nemen van de balzak.

›› Te koop bij dildootjes.nl/shop

In mijn grappige verhaaltje lees je alles over dit product. Veel plezier!

Queening Chair – Stoel voor Facesitting

Net als heel Nederland zitten ook Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vanwege de coronacrisis thuis. In Paleis Huis ten Bosch. Zónder hofhouding. Ook de lakeien, kamermeisjes en het overige personeel zitten thuis. In een flatje driehoog-achter. Je zou zeggen dat het koningspaar momenteel genoeg om handen heeft, maar niets is minder waar. Willem en Máxima vervelen zich te pletter. Tot laat in de morgen liggen ze in bed een beetje te Netflixen of te flikflooien. De twee flikflooien wat af in hun statige hemelbed. Het klootjesvolk doet het in standjes, maar het koningspaar paart op STAND. Met de lakei erbij. (Voor het zware werk.) Maar die zit nu dus thuis.

Queening/Kinging Chair - Stoel voor FacesittingHet is zondagmiddag. Buiten schijnt de zon. De prinsesjes spelen in de Koninklijke Tuinen. Willem en Máxima liggen in bed. Máxima draait zich moeizaam op haar zij en zegt met een diepe zucht tegen Willem: “Zelfs de seks gaat vervelen.”
Willem, verontwaardigd: “Hoezo?”
Máxima: “Ik mis de lakei.”
Willem kijkt Máxima aan en knikt begrijpend. “Ik mis het kamermeisje”, zegt hij.
Máxima gaat rechtop in bed zitten en pakt haar Ipad van het nachtkastje. “Ik zag laatst iets spannends bij dildootjes.nl.”
Willem kijkt met een schuin oog op Máxima’s Ipad. “Wat dan?”, vraagt hij. Máxima surft naar de webshop en tikt op de link “nieuwste producten”. Wijzend naar het scherm zegt ze: “Kijk, dit ding zag ik. Het is een lederen BDSM meubel. Het heet Queening chair – Facesitting Stoel.”
Willem: “Wat voor stoel?”
Máxima moet even lachen. Dan leest ze hardop voor wat op de productpagina staat geschreven: “De Queening stool of Kinging stool (voor de heren) is een comfortabel zittende stoel, die aan de bovenzijde is voorzien van een zacht zitkussen en aan de voorkant een opening heeft waar een hoofd doorheen past. Met de bijgeleverde boeien en ringen kun je je partner in de perfecte houding leggen. Deze Facesitting stoel met uitsparing bij de billen is ideaal voor orale seks, zoals ‘cunnilingus’, ’tea-bagging’ en ‘rimjobs’. En voor de liefhebber van fartjobs!””

›› Te koop bij dildootjes.nl/shop

“Fartjobs?” Willem trekt een vies gezicht. “Wat is cunnilingus?”, vraagt hij.
“Weet je dat niet? Cunnilingus is likken, beffen.”
“Beffen? Pffffffff. Veel te vermoeiend.”
“De lakei kan fabuleus beffen. Hij likt en kust en zuigt en spuugt en terwijl hij dat allemaal doet gebruikt hij zijn vingers. Héééérrrrlijk!”

Queening/Kinging Chair - Stoel voor Facesitting“Wat betekent dat andere woord?”, vraagt Willem.
“Rimmen?”
“Nee, dat weet ik wel. Mijn hele leven lang likt iedereen mijn reet. Nee, ik bedoel dat andere woord?”
“Tea-bagging? Geen idee. Even googlen. Hier heb ik het. Volgens Wikipedia is Teabagging een Engelse term voor een seksuele handeling waarbij een partner de balzak in de mond neemt en deze in en uit de mond schuift. Het scrotum met testikels is gevoelig en behoort tot de erogene zones. Vaak begint het met kussen, zuigen en zachtjes trekken aan de balzak met de lippen van de partner, waarna deze het in de mond kan zuigen dan wel de man deze in de mond van zijn partner kan laten zakken.” Maxima kijkt Willem aan en zegt opgetogen: “Dat vind jij lekker! Toch?”
“Als jij mijn kloten kust?” Hij schudt zijn hoofd langzaam op en neer en spreekt op een neerbuigende toon de woorden: “De koningin kust de kloten van de koning!”
Met gespeelde minachting in haar stem zegt Máxima: “Koning? Laat me niet lachen. Amateur!”
Willem moet even lachen en aait zacht over Máxima’s naakte bovenbeen.
“Zullen we hem kopen?”, vraagt ze. “Die stoel is ook leuk voor jou. Toch? Dan kun jij elke dag op de troon zitten! Dan oefenen we samen de troonrede. En als jij dan een fout maakt, dan bijt ik heel hard in je…”
“Billen!”, roept Willem jolig.
“Billen?” Máxima kijkt vies. “Die HARIGE REET? Getver! Nee, dan bijt ik heel hard in je ballen.”

Queening/Kinging Chair - Stoel voor FacesittingWillem vraagt hoeveel de Queening stool kost. Máxima kijkt naar de prijs en antwoordt op fluistertoon: “Hij kost maar € 679,00.”
Willem schiet overeind. “Hoeveel?”, gilt hij. “679 ballen??? Wat een schandalig hoog bedrag. Daar zakt toch je broek van af?”
Máxima, lachend: “Dat is ook de bedoeling!”
“Voor dat geld koop ik een gouden wc-pot”, reageert Willem verontwaardigd. “Met een automatische gat-sproeier!” Als hij dat gezegd heeft, wijst hij met een priemende vinger naar de Ipad: “Ga eens kijken of die stoel niet ergens anders goedkoper te krijgen is.”
Máxima schudt meewarig met haar hoofd en zegt: “Wat ben je toch een KRENTENKAKKER! Weet je Alex, de schrijfster van dit verhaaltje tikt op dit moment op haar zolderkamertje de blaren op haar knokige vingers. Wij gunnen het die meid dat zij dit product aan ons verkoopt. Daar wordt zij écht niet rijk van; daar eet zij nog steeds een droge boterham van. Maar bovendien is de Queening/Kinging Chair nergens anders te koop.”
Willem bromt wat onverstaanbaars.
Máxima geeft hem een kus en zegt: “We moeten ons een beetje zien te vermaken, in deze barre tijden van corona.”
“Corona. Corona”, gromt Willem. “Ik kan het woord corona niet meer horen.”
Máxima fleemt: “Ah, toe nou. Doe het dan voor mij. Nu de lakei er niet is, moet jij me beffen.”
Corona Corona, denkt Willem. Hij trekt een vies gezicht en zegt: “Zit er een mondkapje bij?”

›› Te koop bij dildootjes.nl/shop
›› Bekijk alle Bondage & BDSM-artikelen

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.