Pig Tail Buttplug voor Piggy Play BDSM-rollenspel

Wat is Piggy Play?Eva en Rob spelen in mijn verhaal het Piggy Play BDSM-rollenspel. Daarvoor gebruiken zij de roze Pig Tail Buttplug van het merk TAILZ. Alleen nog te koop bij Bol.com. Eerst even kort de vraagt beantwoorden:

Wat is Piggy Play?

Piggy Play is net als puppy play en pony play een vorm van animal play. Bij Piggy Play speelt de sub dat hij/zij een varken is. De dominant is de eigenaar van het varken en hij/zij moet het beest goed verzorgen en in het gareel houden. Bij Piggy Play wordt altijd een Pig Tail Buttplug gebruikt. Maar om het spel spannender te maken kunnen meer attributen worden gebruikt. Om het varken onder controle te houden kan de dominant bijvoorbeeld een zweepje, halsband en/of paddle gebruiken. Als je op de linkjes klikt, dan ga je naar de winkel. Daar kun je voorbeelden bekijken. In het verhaal over Eva en Rob komen de onderstaande Piggy Play artikelen voor:

Meer pet play artikelen

> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

Piggy Tail Buttplug

Voor het Piggy Play rollenspel gebruiken Eva en Rob de Pig Tail Buttplug van het merk TAILZ.  (Op dit moment uitverkocht.) De roze buttplug met gekrulde staart is gemaakt van zacht en glad materiaal en heeft een middelgroot formaat. De varkensstaart is licht flexibel en beweegt mee als de drager loopt of kruipt. Plug de Pig Tail buttplug in de kont van jouw geliefde en laat hem merken wie de baas is. Hij is jouw sub, jouw ondergeschikte, en speelt voor lief, klein, biggetje: oh zó grappig en reuze pienter! Of is hij een groot, log HANGBUIKZWIJN en zo zo stom als het achtereind van een varken!? Hieronder kun je een video bekijken waarin de varkensstaart buttplug wordt gedemonstreerd. De video bevat expliciete beelden.

Pink Pig Tail Butt Plug Video (expliciet)


Eva en Rob spelen Piggy Play rollenspel

Eva en Rob spelen Piggy Play rollenspelHet is zondagochtend. Een uur of 10.30. Het is hartje zomer, buiten is het al warm. Eva en Rob liggen nog in bed. Eva ligt op haar zij naar Rob te kijken en zegt: “Wanneer ga jij eens wat doen aan die PENS van je? Je begint steeds meer op een varken te lijken.” Rob ligt op zijn rug en kijkt slaperig opzij. “Hoezo?”, vraagt hij, terwijl hij even zachtjes over zijn pens aait. Eva moet grinniken. Ze wijst naar Robs’s lul en zegt op een plagerig toontje: “Zie ik daar nou een lief klein krulletje?” Rob trekt met een ruk het dekbed over zich heen. “Ik ga niet afvallen”, zegt hij knorrig. “Je neemt me maar zoals ik ben!” Eva gaat op haar rug liggen en kijkt wat voor zich uit. Ze zucht en zegt: “Mijn vriend is een varken! Het zal mijn lot wel wezen.”

Pig Tail Buttplug

Eva gaat rechtop in bed zitten. Uit het laatje van haar nachtkastje haalt ze de roze Pig Tail Buttplug met gekrulde varkensstaart. De buttplug is gemaakt van zacht en glad materiaal en heeft een middelgroot formaat. Het staartje is licht flexibel en beweegt mee als de drager loopt of kruipt. Eva pakt ook de halsband met riem en de roze PIG paddle van XOXO uit het laatje. De paddle is voorzien van een ‘Pig’ uitsnede waardoor de tekst na een flinke klap op de huid blijft staan.

“Hoe voelen wij ons vandaag?”, vraagt Eva, terwijl ze de varkensstaart buttplug omhoog houdt. “Als een lief, klein, biggetje? O zo speels en reuze pienter? Of speel je vandaag voor HANGBUIKZWIJN, zo stom als het achtereind van een varken?” Rob kijkt naar de roze buttplug en begint hard te knorren. Daarna zegt hij, een beetje aarzelend: “Maar ik lig nog zo lekker. Mag ik voor karbonade spelen?”
Eva, streng: “Nee. SUDDERLAP. Jij gaat op je buik liggen. Met je bolle billen omhoog.” Rob draait zich gehoorzaam op zijn buik en trekt zijn billen van elkaar. Eva smeert de Pig Tail buttplug in met wat glijmiddel en drukt hem met kracht in Rob’s kont. Rob begint opeens te krijsen als een speenvarken. Eva moet lachen. Vlug pakt ze de PIG paddle en slaat er hard mee op zijn billen. Rob begint nu nóg harder te krijsen. Eva doet hem de kunstlederen halsband van het merk Strict om. De halsband heeft van binnenin een extra zachte padding. Aan de halsband is een sterke ring bevestigd. Hieraan maakt Eva de bijgeleverde riem met ketting vast.

Eva: “Het is mooi weer. We gaan naar buiten.”
Rob: “Naar buiten?”
Eva: “De tuin in. Daar mag jij lekker in je blote gat door de modder rollen. Fijn toch?”
Rob: “Mag ik mijn varkensstringetje aan? Straks ziet de buurvrouw me nog.”
Eva: “Ja maar dat geeft helemaal niks, want de buurvrouw is óók een varken.”

Even later loopt Eva met Rob aangelijnd de tuin in. En wie steekt daar langzaam haar hoofd boven de schutting? Het is de buurvrouw!

“Wat was dat voor gekrijs uit jullie slaapkamer?”, vraagt de buurvrouw als ze haar hoofd boven de schutting heeft gestoken. “Het klonk alsof er een varken werd geslacht.” Stomverbaasd kijkt ze naar Rob, die zich op handen en voeten achter Eva’s benen probeert de verstoppen. Daarna kijkt de buurvrouw Eva aan. Eva verblikt of verbloost niet en zegt, wijzend naar haar varken: “Dit is mijn nieuwe SCHARREL. Is-ie niet om op te vreten?”

Meer pet play artikelen

> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.