Latex luierbroek voor luier fetish

Latex luierbroek voor luier fetishIk was laatst boodschappen doen bij de PLUS Supermarkt. Toen ik de artikelen een voor een op de loopband legde, vroeg de kassière toen ze de pak luiers afrekende: “Hoe heet de kleine, als ik vragen mag?”
Ik ben zo’n vrouw die kassières negeert. Ik haat ze. Maar deze keer dacht ik: #doeslief #BITCH! Dus ik keek het wicht aan en vroeg lief: “De kleine?”
De kassière wees naar de luiers: “Ik ben gek op baby’s.”
“Ik heb geen baby”, sprak ik op vriendelijke toon. “Die luiers zijn voor mij en voor mijn slaaf.”
“O, sorry,” stamelde het meisje, “ik dacht…”
“Geeft niks hoor”, zei ik. “Je mag best weten…

Latex luierbroek voor rollenspel

Latex luierbroek voor rollenspelMijn man en ik doen aan luier fetish. Luier fetish of diaper sex, zo noemen ze het. Mijn man en ik houden van een beetje kinky sex. Fetish, beetje SM. We gaan vaak naar de shows van Mrs Rowena. Mrs Rowena bracht ons in aanraking met luier fetish. Mijn man poept graag in zijn luier, dat voelt warm en zacht aan, zegt ‘ie. Ik vind dat vies. Ik plas liever in mijn luier, dat voelt lekker warm aan en stinkt niet zo. Ik word geil van luiers, vooral van Pampers. Elke dag trek ik een Pamper aan, bind de luier lekker strak om mijn billen. Naar de w.c. ga ik al jaren niet meer, ik laat alles gewoon lekker in mijn luier lopen. Wat daar spannend aan is? Niemand ziet het. En dat vind ik opwindend! Als ik thuis kom van mijn werk verschoon ik eerst de luier van mijn man. Daarna laat ik de hond uit. Die wil geen luier om.”

In de winkel kwam ik de latex luierbroek tegen. (De bruine variant is uitverkocht.) Door het wijde en hoge model heeft deze broek een echte luier uitstraling. Mede hierdoor is de luierbroek perfect voor een spannend rollenspel. De luierbroek is comfortabel te dragen en zakt door de hoge band niet af. Bekijk in de winkel.

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.