Kinky mondkapjes

›› Bekijk alle maskers

Mijn moedertje is 88 jaar oud en ze woont nog op zichzelf. In een klein huisje aan de rand van Zandvoort aan Zee. Marc en ik zijn haar gisteren wezen opzoeken. Na weken van thuisisolatie durfde moeder het aan ons weer te zien. Op voorwaarde dat wij op 1,5 meter afstand zouden blijven, want – zo verzekerde ze mij toen ik haar aan de telefoon had: ze wilde nog lang niet dood. Ik vroeg grappend: “Maar kun je ons op 1,5 meter nog wel goed horen?” Na een korte stilte antwoordde ze: “Kind, ik versta je niet.” Toen ze was uitgelachen, zei ze: “Ik zet wel een mondkapje op.”

Marc en ik wonen in Weesp, vlakbij het station, dus we zijn met de trein naar haar toegegaan. Voordat we van huis gingen, vroeg ik aan Marc: “Pak jij even de mondkapjes?”
Hij keek me vragend aan. “Mondkapjes?”
“Jij zou mondkapjes kopen”, zei ik, terwijl ik mijn jas aantrok. “Zonder mondkapjes mogen we de trein niet in. En moeder heeft ook graag dat we een mondkapje opzetten.”
“Kunnen we geen sjaal ombinden?”
Ik schudde een beetje geïrriteerd mijn hoofd. “Een sjaal, daar kun je doorheen kijken. Die houdt geen virusdeeltjes tegen.”
“Dan weet ik het ook niet meer.”
“Jawel”, zei ik. “Denk even na. Wees creatief! In de SM-kelder liggen maskers. Díe doen we wel op. Haal jij ze even?”
Toen Marc terug was, gaf hij me het Hannibal Lecter mondmasker. Hij zou het hondenmasker met nekband op zijn hoofd zetten.

Hondenmasker met Nekband

Dit masker heeft de vorm van een hondenkop en is geschikt voor rollenspellen zoals doggy play. Aan de achterzijde is het masker gedicht met een vetersluiting. Het masker heeft een ritssluiting over de mond en de halsband heeft een ring om hem/haar aan te lijnen. Daarnaast is de halsband afgewerkt met siernieten.

›› Het besproken masker is uitverkocht. Bekijk alternatief
›› Bekijk alle maskers

Lektor Mondmasker

Lektor MondmaskerDr. Hannibal “The Cannibal” Lecter is de naam van een Forensisch psychiater annex seriemoordenaar en psychopaat uit de film Silence of the Lambs uit 1988. Hannibal had óók last van huid-honger, zal ik maar zeggen. Hij at zijn slachtoffers op. Met huid en schaamhaar. In de film droeg Hannibal tijdens zijn detentie een mondmasker. Zonder die muilkorf was de man bijt gevaarlijk. Het Hannibal Lecter BDSM mondmasker kun je bij dildootjes.nl kopen. Het is een heel spannend attribuut voor een opwindend bondagespel. Wie dit masker draagt, heeft de touwtjes in handen in een psychologisch spel met een erotisch geladen sfeer.

Het glanzende vinyl van het Lecter mondmasker ziet er fantastisch uit. De vulling en het elastische materiaal zorgen ervoor dat de muilkorf comfortabel aanvoelt. Je kunt door de twee neusgaten ademhalen, terwijl je bezig bent met allerlei ondeugende zaken. Het masker blijft met elastische banden goed op zijn plaats.

›› Bekijk in de winkel
›› Bekijk alle maskers

Even later…

Met onze maskers op zaten Marc en ik in de treincoupé. Onze medereizigers hielden netjes 5 meter afstand! Toen we een half uurtje later bij mijn moeder voor de deur stonden, zei Marc: “Schrikt je moeder zich niet dood?”
“Welnee”, zei ik. “Ze lacht zich rot.”
“Jij ziet eruit”, grinnikte Marc, “als een heel eng virus!”
Op dat moment ging de voordeur open. Daar stond mijn moedertje in de deuropening. Mét een wel hééél merkwaardig mondkapje op!

Pussy Face Oral Sex Mouth Gag

Pussy Face Oral Sex Mouth GagDe Pussy Face Oral Sex Mouth Gag mondknevel tovert het gezicht van jouw partner om in een kunstvagina. Welja. De masturbator is gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat levensecht aanvoelt. De ballgag is gemaakt van glad kunstleer.

De band die achter het hoofd langs loopt is verstelbaar zodat de gag altijd goed past. De hoofdband heeft een omtrek van max. 67 cm. De ballgag is bedoeld voor BDSM-play. Door de ronde koker is het voor de sub onmogelijk om haar/zijn mond dicht te doen.

De kunstvagina heeft een invoerdiepte van 2.50 cm. De maximale diameter is 4.30 cm. Geschikt glijmiddel is op waterbasis.

Te koop bij dildootjes.nl

›› Bekijk alle maskers

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.