Extreme Sex Swing met standaard van het merk Strict

Extreme Sex Swing met standaard van het merk StrictIk droomde vannacht over de Strict Extreme Sex Swing met standaard, te koop bij Bol.com (€ 431,19) Dat krijg je ervan als je elke dag over seksspeeltjes blogt en ook ’s avonds laat in bed nog zit te schrijven. Dat doe ik graag met de televisie aan. Mijn dromen zijn soms opwindend, maar vaak zijn ze een beetje raar. Mijn droom over de Extreme Seksschommel was vooral heel gek. Voordat ik je over mijn droom vertel, kun je eerst een demonstratie video bekijken. Daarna geef ik je wat productinformatie. Wil je meteen mijn verhaal lezen, klik dan hier. Het is de moeite waard.

›› Product: Strict Extreme Sex Swing met standaard
›› Waar te koop: Bol.com
›› Prijs: € 431,19 (op het moment van schrijven)

Demo video Strict Extreme Sling (zonder standaard)

Onder kun je een demonstratie video bekijken van de Strict Extreme Sex Swing, maar dan zonder de standaard. De sling is exact dezelfde als die onder de standaard hangt. De video bevat expliciete beelden. Voor mijn verhaal scroll je omlaag.

Extreme Sex Sling en Swing met standaard

Extreme Sex Sling en Swing met standaardIn de Extreme sex swing met standaard van het merk Strict kun je jouw partner helemaal vastbinden. Daarna kun je met hem of haar doen wat jij wilt. Doordat in een sling de zwaartekracht geen rol speelt, worden standjes mogelijk die in bed moeilijk zijn uit te voeren. De partner kan ontspannen op zijn of haar rug gaan liggen, klaar voor actie. De schommel ligt heel comfortabel doordat die is voorzien van een zachte padding bij het hoofdeinde en beenriemen die voorzien zijn van stijgbeugels. Hierdoor worden de benen omhoog gehouden en zul je geen last krijgen van pijnlijke kramp in de benen.

Makkelijk te monteren

De Strict Extreme Sling sexschommel ziet er heel stoer uit en is volledig gemaakt van sterk en duurzaam leer zodat je van dit seksmeubel lang zult blijven genieten. Aan de swing kun je eventueel boeien en touwen bevestigen. De schommel is eenvoudig te monteren en is geheel verstelbaar. Hang de schommel eenvoudig op aan de bijgeleverde standaard en bind jouw partner vast. Nu heb jij de volledige controle in handen!

Afmetingen

Afmetingen van de standaard zijn: 82 cm. (lengte) en 96 cm. (hoogte). De schommel is 96,52 cm. lang en 53,34 cm. breed. Doordat de Sex Sling gemaakt is van echt leder is de swing niet alleen heel sterk maar is het attribuut ook een aanwinst in elke BDSM kamer of kelder. Advies: schoonmaken gaat het beste met een speciale leerreiniger. Ook is het belangrijk de schommel goed te onderhouden met een verzorgingsproduct voor leer.

›› Product: Strict Extreme Sex Swing met standaard
›› Waar te koop: Bol.com
›› Prijs: € 431,19 (op het moment van schrijven)

Mijn droom over de Extreme Sex Swing met standaard

Op de televisie zag ik een item over illegaal wildkamperen in een hangmat. Dit is tegenwoordig schering en inslag in het Amsterdamse Bos. Toeristen worden er massaal voor op de bon geslingerd. Boete: € 431,19

Zó hoog??? Nee, natuurlijk niet, maar wèl in mijn droom! Ik droomde dat ook ik in het Amsterdamse Bos aan het wildkamperen was. Niet in een hangmat, maar in mijn sex swing. Ik lag daar heerlijk in de zon – topless – ontspannen op mijn rug. Met mijn benen wijd. Mét een slipje aan! Wat dacht je nou zeg? Het was wel een heel klein slipje. Maar niemand kon mij zien liggen, ik lag aan de rand van een afgelegen veldje.

Oom agent

Ik had mijn ogen gesloten en genoot van de brandende zon op mijn lichaam. Opeens hoorde ik een zware stem zeggen: “Dame, wat zijn we aan het doen?” Ik schrok me het lazarus. Naast me stond oom agent. Ik antwoordde stamelend: “Ik lig me te vingeren. Is dat verboden, agent?”
De agent schudde zijn hoofd. “Nee. Vingeren is niet verboden,” zei hij, “maar wildkamperen in een hangmat wel.”
“Dit is geen hangmat”, zei ik verontwaardigd. “Dit is een sex swing.”
“Een wat?” De agent keek naar de standaard.
“Een neukschommel.”
“Een schommel?”
Ik knikte.

Bekeuring

De agent pakte zijn bonnenboekje erbij. Uit zijn uniform haalde hij een pen. Ik herkende de knalrode pen meteen, het is zo’n balpen met een strippende vrouw. Te koop bij Dildootjes.nl. (Uitverkocht.) Weet je wat ook raar was? De agent droeg een waterpistool in de vorm van een lul. Te koop bij Dildootjes.nl (Uitverkocht.) De agent keek me aan en zei: “Ik moet u helaas bekeuren, mevrouw.”
Ik, verontwaardigd: “Omdat ik SCHOMMEL?”
De agent knikte en likte aan zijn pen. “Viezerik”, dacht ik. “Wat kost dit grappie me?”, vroeg ik. De agent antwoordde: “€ 431,19”
Ik schrok en gilde: “Zóvééél? Dat is de prijs van deze sex swing met standaard.”

Geschommeld

Ik zag de agent ijverig schrijven en probeerde hem op andere gedachten te brengen. “Heeft u nooit geschommeld?”, vroeg ik. De agent keek op uit zijn boekje. “Vroeger ja”, antwoordde hij. “Ik vond schommelen fantastisch. Maar ik mocht nooit schommelen. Mijn broers trokken mij altijd weg, zij wilden als eerste op de schommel. En als ik dan eindelijk mocht schommelen, dan duwden zij me zó hard dat ik van de schommel lazerde. Op zo’n moment riepen ze schaterlachend: ‘Jij bent ook véél te dik man !!!’

Ze stompten mij en sloegen mij. In mijn maag en in mijn ballen. Ze schopten mij altijd in mijn ballen. Mevrouw, ik was gewoon altijd de lul. Ook als we niet schommelden.” De agent keek weer in zijn boekje. Hij slaakte een diepe zucht.

Ik keek naar zijn buik. Op moederlijke toon zei ik: “Van deze schommel kun je niet vallen. Je gaat gewoon lekker op je ruggetje liggen. Met je beentjes hoog in de lucht.” Ik stapte uit de sexschommel. “Wilt u niet eens proberen?”, vroeg ik. Ik zette mijn mooiste glimlach op.

Het is een droom, hè?

Gummiknuppel

Even later lag de agent in de Extreme Sex Swing. Hij lag heerlijk op zijn rug, in zijn blote dikke buik. Hij had op mijn verzoek ook zijn broek en onderbroek uitgetrokken. Naakt lag oom agent met zijn benen in de stijgbeugels. (Hij had een opvallend grote piemel en hele mooie, kale ballen.) De pennenlikker kon geen kant meer op. Ik pakte de bon van € 431,19 en wapperde ermee in de lucht. “Deze kunnen we verscheuren, hè?”, zei ik. De agent keek naar de bon. “Dat kan ik echt niet maken”, zei hij hoofdschuddend. Geïrriteerd griste ik zijn broek van de grond en haalde uit de broekspijp zijn wapenstok tevoorschijn. De rubberen knuppel smeerde ik in met glijmiddel. (Ik ga nooit van huis zonder glijmiddel, dat van EasyGlide glijdt het beste.) Ik hield de spekgladde wapenstok omhoog en riep op dreigende toon: “Dat weet u héééél zeker?” De agent keek naar de knuppel. Daarna keek hij mij aan. Gelukzalig begon hij te grijnzen en hij riep schaterlachend: “SLA ZE MAAR VERROT !!!”

›› Product: Strict Extreme Sex Swing met standaard
›› Waar te koop: Bol.com
›› Prijs: € 431,19 (op het moment van schrijven)

BDSM Seksmachines, toestellen & Swings

›› Bekijk alle seksmachines
›› Bekijk alle neukschommels

Lees ook:
›› Een SexSchommel maakt seks spannender
›› Voorbeelden van goede seksshommels
›› Staande seksschommels
›› Hangende sex swings
›› Deurschommels
›› Seksschommels met standaard

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.