Een SexSchommel maakt seks spannender

Wil je naar de winkel? Klik dan hier.

Een SexSchommel maakt seks spannenderSommige stelletjes neuken áltijd de sterren van de hemel. En dat lukt ze óók nog na 20 jaar rot huwelijk! Hoe doen zij dat? Door CREATIEF te blijven. Niet IN bed maar juist UIT bed. De meest verrassende manier om met elkaar de liefde te bedrijven is in een Sexschommel, in de volksmond: ‘neukschommel’ genoemd.

Lees ook: Welke soorten Seks schommels zijn er?

Alle standjes mogelijk

In dit speelse seksmeubel speelt de zwaartekracht geen enkele rol waardoor seksposities mogelijk worden die in bed niet of moeilijk zijn uit te voeren. En de wat saaie missionarishouding wordt weer spannend als deze positie vanuit verschillende hoeken kan worden uitgevoerd. Met het van zichzelf al spannende doggy style standje kun je in een schommel onbelemmerd blijven variëren. Maar niet voordat meneer haar eerst heerlijk met zijn tong heeft verwend. Beffen gaat perfect wanneer zij achterover in de schommel hangt en hij op zijn knieën tussen haar benen plaatsneemt. Maar draai voor de verandering de rollen ook eens om! Wanneer de man in de Sex Swing gaat zitten, dan kan zij tussen zijn benen plaatsnemen en hem al schommelend pijpen. Weet je wat ook goed is voor de relatie? Zo nu en dan flink RUZIE MAKEN. Over wie er als eerste op de schommel mag.

“NU mag IK schommelen. Jij bent al gewééést !!!”

Voorbeelden van goede seksschommels

In het onderstaande overzicht zie je goede seksschommels staan die te koop zijn bij Dildootjes.nl. In het vervolg van mijn verhaal vertel ik je wat je allemaal nog meer kunt met een schommel en welke soorten Sex Swings er zijn en hoe je die gebruikt.

›› Bekijk alle seksschommels

Dieper penetreren

De Sex Schommel is ook een ideaal hulpmiddel voor vrouwen die ervan houden door hun partner diep te worden gepenetreerd zodat hun G-spot optimaal gestimuleerd wordt. Het lukt een man meestal alleen dieper te stoten wanneer zijn partner vooraf kussens onder haar billen stopt. Maar werken met kussens levert vaak gehannes en gedoe op. Veel makkelijker werkt een Sex Swing. In bijvoorbeeld een hangende variant lig je heerlijk ontspannen op je rug en doordat jij in de lucht hangt kan jouw lief overal goed bijkomen.

Bondage & BDSM spelletjes

Het boek Vijftig Tinten Grijs is voor veel stellen aanleiding geweest te gaan experimenteren met BDSM, om op die manier hun seksleven een boost te geven of om te voorkomen dat het indut. Waar staat BDSM ook alweer voor? BDSM is de afkorting voor Bondage, Discipline, Dominance (dominantie), Submission (onderwerping), Sadism en Masochism. BDSM bestaat uit een heftig (SM) en een minder heftig gedeelte (BD). Het heftige gedeelte gaat samen met het pijn doen of vrijwillig pijn ‘ontvangen’ van de partner en is geschikt voor ervaren beoefenaars.

Controle over de bewegingen

Controle over de bewegingenDe softe variant van BDSM is het populairst onder koppels. Hierbij gaat het om het vastbinden en/of domineren van de partner. Wie speelt de baas en bepaalt wat er gebeurt? En ook: waar en hoe? Bijvoorbeeld in een sexschommel. Hangend of liggend in een schommel – al of niet vastgebonden – heeft de ‘onderdanige’ weinig tot geen bewegingsvrijheid waardoor de ‘dominant’ de volledige controle heeft over alle bewegingen. Om de machtsspelletjes nog opwindender te maken kunnen koppels gebruik maken van speciale BDSM attributen, zoals blinddoeken en oogmaskers, bondage tape en touwen en kietelveren. Koppels die met BDSM beginnen zijn hevige pijnprikkels niet gewend. Om te ontdekken of zij pijn (in lichte vorm) fijn vinden kunnen zij experimenteren met spanking. De dominant kan zijn/haar slaafje met bijvoorbeeld een spanking paddle heel gedoseerd een klap op de billen geven. De dominant kan de submissive ook plagen door kaarsvet over het lichaam te laten druppelen. Hiervoor zijn speciale SM-kaarsen te gebruiken. SM-kaarsen zijn veilig te gebruiken tijdens het SM-spel doordat de was van deze kaarsen minder heet wordt dan bij een gewone kaars.

Hulpmiddel bij handicap

In een seksschommel kun je in elke denkbare houding met elkaar de liefde bedrijven. Dat is voor iedereen een geweldige ervaring, zo wordt uit het voorafgaande duidelijk. Maar een schommel is ronduit een uitkomst voor mensen die een lichamelijke beperking of chronische ziekte hebben. Denk aan iemand die weinig spierkracht in armen en benen heeft en snel moe is, of die door reuma veel last heeft van pijnlijke en stijve gewrichten. De staande seksschommel en deurschommel zijn minder geschikt, maar wèl praktisch is een hangend model, zoals de Extreme Sling van het merk Strict. In deze leren sexschommel kan de ‘ontvanger’ ontspannen op zijn of haar rug gaan liggen, klaar voor actie. De schommel ligt heel comfortabel doordat die is voorzien van een zachte padding bij het hoofdeinde en beenriemen die voorzien zijn van stijgbeugels. Hierdoor worden de benen omhoog gehouden en zul je geen last krijgen van pijnlijke kramp in de benen. Bekijk in de winkel.

Lees ook:
›› Welke soorten Seks schommels zijn er?
›› Voorbeelden van goede seksshommels
›› Staande seksschommels
›› Hangende sex swings
›› Deurschommels
›› Seksschommels met standaard

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.