Zumio Spirotip vibrator bootst vingeren na (+ reviews)

Vibrators worden gemaakt om te trillen. Maar is TRILLEN niet iets voor BEJAARDEN? Steeds meer fabrikanten van seksspeeltjes vinden van wel, zo lijkt het. Daarom ontwierp het bedrijf Fun Factory jaren geleden de Stronic Drei Pulsator. Deze G-spot vibrator vibreert niet maar stimuleert door stotende bewegingen te maken. Ook de Womanizer luchtdrukvibrator trilt niet maar zuigt aan de clitoris en masseert die met pulserende luchtdrukgolven. Een andere clitoris vibrator die je technisch gezien geen vibrator kunt noemen is de Zumio Spirotip. Te bestellen bij Dildootjes voor € 149,95.

›› Bekijk de Zumio in de winkel

Zumio Spirotip vibrator bootst vingeren na

Dit merkwaardig ogende seksspeeltje, dat wel iets wegheeft van een beauty of fitness product, heeft een kleine, dunne top die hele kleine cirkeltjes draait. Cirkeltjes van – om precies te zijn – 2 millimeter. Met deze oscillerende of cirkelende beweging probeert de Zumio de draaiende, masserende beweging van een vingertop na te doen. De Zumio Spirotip is dus een vibrator die een ouderwets potje vingeren nabootst. De fabrikant van het speeltje schrijft op zijn website:

“Women have always known that the best way to pleasure themselves is with the circular motion of a fingertip. Zumio makes that proven motion even better, so you can experience a wide variety of new, wonderful sensations.” (bron: MyZumio.com)

›› Bekijk de Zumio in de winkel

Zumio voelt héél intens

De Zumio is ontworpen voor pin-point stimulatie en het cirkelen van het puntje voelt inderdaad een beetje als vingeren. Het lijkt niet op vibreren. In ieder geval voelt de stimulator héél intens. Intenser dan jouw eigen vinger maar ook intenser dan een gewone vibrator. De fabrikant maakt op zijn website de volgende vergelijking: “Zumio is like an “artist’s brush” and a vibrator is like a paint roller.” Als deze precieze stimulatie van de clitoris voor jou de beste manier is om tot een orgasme te komen, dan is de Zumio Spirotip volgens onafhankelijke sex toy testers de beste pin-point vibrator. Wie die sex toy reviewers zijn staat op deze pagina.

Geschikt voor tijdens het vrijen

De kleine, afgeronde punt en het lichtgewicht, gemakkelijk te bedienen slanke handvat (dat niet trilt) maken de Zumio tot een heel geschikte vibrator voor tijdens seks met je partner. De dame houdt tijdens het vrijen de stimulator vast en kan het puntje op, rondom of naast de clitoris laten cirkelen. Maar de Zumio is ook ideaal voor mensen met reumatische klachten of een beperkt gebruik van de handen.

Blogster Cara Sutra is heel positief over de Zumio. Ze geeft het speeltje het cijfer 10. Sutra eindigt haar review met de conclusie:

“So far I’ve found it impossible to not orgasm with the Zumio SpiroTIP Clitoral Vibrator. I’m always surprised at how quickly I come too. A couple of minutes and I’m succumbing to the vibrations and the orgasms are so intense. I love it. The fact it’s so slimline also makes it excellent to use with a partner as it fits really well in between two bodies and it’s pretty quiet-bonus! I’d say if you love clitoral stimulation you’ll love this toy and would definitely recommend it.” (bron: CaraSutra.com)

Zumio Spirotip Vibrator

Zumio is de beste pin-point vibrator

In mijn artikel ‘Wat is een goede vibrator?’ schrijf ik dat een goede vibrator moet voldoen aan tenminste twee eigenschappen: 1. hij moet effectief zijn werk doen en jou gemakkelijk naar een bevredigend orgasme brengen en 2. een goede vibrator is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen die 100% veilig zijn voor het lichaam. De Zumio Spirotip voldoet aan deze eigenschappen.

Heel effectief

De clitorisstimulator masseert krachtig en heeft 8 snelheden. In de laagste standen voelt de Zumio ‘rumbly’, dus diepgaand. In de hoogste worden de vibraties wat ‘buzzier’, dus oppervlakkiger. Zoals je wellicht weet vinden de meeste vrouwen ‘rumbly’ vibraties helemaal het einde. In dit artikel lees je waarom. Omdat de Zumio heel intens aanvoelt zul je waarschijnlijk vooral de eerste drie standen gaan gebruiken, die met de ‘rumbly’ vibraties dus.

Veilig voor het lichaam

De Zumio Spirotip is niet alleen heel effectief, de vibrator is ook gemaakt van goede materialen: ABS plastic en siliconen. De tip en het handvat zijn gemaakt van plastic. Het gedeelte van het handvat waar de bedieningsknoppen zitten is voorzien van een laagje siliconen. ABS en siliconen zijn veilig voor het lichaam; er zitten geen weekmakers in en de materialen zijn niet poreus, zodat de vibrator hygiënisch is schoon te maken.

Meer pluspunten

Ik begin met een minpunt: de Zumio is duur. Hij kost € 149,-. Niet alleen bij Dildootjes, maar ook bij de concurrent. Gebruik je mijn kortingscode, dan wordt hij 10% goedkoper. Nu de voordelen. De Zumio is niet alleen bijzonder effectief en veilig voor het lichaam, het speeltje is daarnaast oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel en het is 100% waterdicht zodat je ermee onder de douche en in bad kan. Ander groot pluspunt: de Zumo hoor je bijna niet, zó stil is hij.

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.