Womanizer Pro Zwart met Goud

Womanizer Pro Zwart met GoudEen ekster zou het wel weten: die pikt uit alle modellen de Womanizer Pro zwart met goud eruit en sleurt hem mee naar zijn nest. Deze schitterende zwarte uitvoering bestaat uit twee delen echt 18-karaats bladgoud en is in het midden versierd met een fonkelend Swarovski kristal. Je blijft naar deze gouden Womanizer kijken, zo prachtig is hij. Maar ernaar blijven kijken zou zonde zijn, want je moet deze heerlijk aanvoelende luchtdruk vibrator gebruiken.

Womanizer Pro Gold

De Womanizer Pro trilt niet maar zuigt zachtjes aan de clitoris en stimuleert die met pulserende luchtdrukgolven. Hierdoor komen vrouwen snel en intens klaar, vaak zelfs meerdere keren vlak na elkaar. Dit meervoudig orgasme wordt mogelijk doordat tijdens het stimulatieproces de clitoris niet wordt aangeraakt waardoor er geen overstimulatie kan ontstaan. Hoe voelen die pulserende luchtdrukgolven? Het gevoel heeft veel weg van orale seks maar dan uitgevoerd door de beste beffer, die niet alleen zuigt maar daarnaast ook zijn (of haar) vingers gebruikt voor extra stimulatie.

Update: Alle Pro modellen hebben nu 12 standen en zijn 100% waterdicht.

12 luchtdrukstanden en oplaadbaar

8 luchtdrukstanden en oplaadbaarDe Womanizer Pro Gold heeft 12 verschillende luchtdrukstanden, van zacht strelend tot hard intensief. In de laagste stand kun je eerst wat aan het zuigende gevoel wennen en eenmaal gewend zelf langzaam de spanning gaan opbouwen en zo stapje voor stapje toewerken naar de climax. De verschillende standen zijn gemakkelijk te bedienen met de + en – knoppen. Door te drukken op de Swarovski siersteen doe je de stimulator aan en uit. Deze Womanizer heeft een 18-karaats goudlaagje en is inclusief USB-oplaadkabel, satijnen opbergzakje, XL stimulatiekapje en handleiding. Volledig waterdicht.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Lees ook (op VibratorPlaza.nl): Wat zijn de ervaringen van Heleen van Royen met de Womanizer Pro Gold (opgetekend uit haar SEXdagboek en het interview met het Volkskrant Magazine)

Lees ook (grappig verhaaltje): Womanizer Pro – Rozen kopen op de Albert Cuyp Markt

Alle Womanizer modellen

Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Pro W500 - Zwart/Goud
Womanizer Inside Out
Womanizer Pro W500 - Tattoo
Womanizer Pro W500 - White Chrome
Womanizer + Size
Womanizer Pro W500 - Magenta Lace
Womanizer Pro W500 - Zilver/Zwart
Womanizer Pro W500 - Black Leo
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.