Womanizer Pro Zwart met Goud

Womanizer Pro Zwart met GoudEen ekster zou het wel weten: die pikt uit alle modellen de Womanizer Pro zwart met goud eruit en sleurt hem mee naar zijn nest. Deze schitterende zwarte uitvoering bestaat uit twee delen echt 18-karaats bladgoud en is in het midden versierd met een fonkelend Swarovski kristal. Je blijft naar deze gouden Womanizer kijken, zo prachtig is hij. Maar ernaar blijven kijken zou zonde zijn, want je moet deze heerlijk aanvoelende luchtdruk vibrator gebruiken.

Womanizer Pro Gold

De Womanizer Pro trilt niet tegen de clitoris maar zuigt er zachtjes aan met pulserende luchtdruk golven. Hierdoor komen vrouwen snel en intens klaar, vaak zelfs meerdere keren vlak na elkaar. Dit meervoudig orgasme wordt mogelijk doordat tijdens het stimulatie proces de clitoris niet wordt aangeraakt waardoor er geen overstimulatie kan ontstaan. Hoe voelen die pulserende luchtdrukgolven? Het gevoel heeft veel weg van orale seks maar dan uitgevoerd door de beste beffer, die niet alleen likt en zuigt maar daarnaast ook zijn (of haar) vingers gebruikt voor extra stimulatie.

8 luchtdrukstanden en oplaadbaar

8 luchtdrukstanden en oplaadbaarDe Womanizer Pro Gold heeft 8 verschillende luchtdrukstanden, van zacht strelend tot hard intensief. In de laagste stand kun je eerst wat aan het zuigende gevoel wennen en eenmaal gewend zelf langzaam de spanning gaan opbouwen en zo stapje voor stapje toewerken naar de climax. De verschillende standen zijn gemakkelijk te bedienen met de + en –knoppen. Door te drukken op de Swarovski siersteen doe je de stimulator aan en uit. Deze Womanizer heeft een 18-karaats goudlaagje en is inclusief USB-oplaadkabel, satijnen opbergzakje, XL stimulatiekapje en handleiding.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Alle Womanizer modellen

Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer 2Go - Groen
Womanizer Pro Zwart/Goud
Womanizer + Size
Womanizer W500 Pro + Fifty Shades Of Grey Bedboeien
Womanizer Pro Black Leo
Womanizer Pro White Chrome
Womanizer Pro Lavender Lace
Womanizer Pro Magenta Lace
Womanizer Pro Mint Lace
Womanizer Pro Tattoo
Womanizer Pro Zilver/Zwart
›› Nieuw: De vibrator Top 10 - Bekijk hier - Wat zijn de 10 beste en populairste vibrators

Ik ben Annette Broekhuijsen 😁 en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC Internet BV in Veendam.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl