Womanizer Premium – Met Smart Silence en Autopilot

Womanizer Premium – Met Smart Silence en Autopilot functieDe Womanizer Premium werkt net als zijn voorgangers met de Air Pleasure Technologie, waarbij pulserende luchtdrukgolven zorgen voor een intens zuigend gevoel. Deze tintelende sensatie heeft veel weg van orale seks gecombineerd met stimulatie met de vingers. Maar de Premium kan iets wat alle andere modellen niet kunnen. Daarvoor is de  luchtdruk vibrator uitgerust met de Smart Silence Feature en de Autopilot functie. Wat deze technische snufjes precies inhouden vertel ik je zodadelijk. Onder zie je de modellen staan. Tekst gaat verder na het overzicht.

Womanizer Premium

Womanizer Premium White & Gold
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
›› Womanizer Premium Black & Gold
›› Womanizer Premium Red & Gold
›› Womanizer Premium White & Gold

Wat zijn de verschillen?

Wat zijn de verschillen?De Premium heeft een ergonomisch design en weegt slechts 135 gram. Je bedient de 12 luchtdrukstanden met de twee knopjes in het midden op de rug. Doordat de knopjes in hoogte en doorsnede van elkaar verschillen, kun je ze in het donker makkelijk vinden. Bijzonder aan dit model is ook dat de zachtste luchtdrukstand zachter en de hardste luchtdrukstand harder is in vergelijking met de Womanizer Pro W500 (dit model wordt niet meer gemaakt). Met de Premium heb je dus altijd de juiste stand te pakken.

De Womanizer Premium is uitgerust met de zogenaamde Smart Silence Feature en de Autopilot functie. Ik zal deze functies nu kort beschrijven.

Smart Silence

Met de Smart Silence Feature wordt de Womanizer echt heel stil (<40dB), ook wanneer de stimulator niet over de clit heen zit. De Womanizer gaat namelijk pas aan als deze de huid raakt. Haal je dus het zuigmondje van de clitoris af dan schakelt de motor van de Womanizer uit en wordt hij weer stil. Een positief bij-effect van de Smart Silence Feature is dat de accu minder snel leegraakt, omdat de Womanizer Premium alleen aangaat al de stimulator daadwerkelijk in gebruik is. De Smart Silence functie zorgt er niet alleen voor dat de Womanizer stil is, maar ook dat het speeltje niet op onverwachte momenten aangaat.

Autopilot

De Autopilot is vooral leuk om af en toe eens aan te zetten. Zet je deze feature aan dan verwent de Womanizer jou op de automatische piloot. De stimulator neemt jou mee langs alle beschikbare standjes, de intensiteit van de luchtdruk neemt langzaam automatisch toe. Zo hoef je zelf niet op de knoppen te drukken en hoef je de toy alleen maar vast te houden. Je kunt de 12 standen natuurlijk ook zelf handmatig kiezen.

De Womanizer Premium ligt heel fijn in de hand en is 15.50 cm. lang en 3.50 cm. hoog. Het speeltje weegt slechts 135 gram en is volledig waterdicht zodat je ermee onder de douche en in bad kunt. De stimulator is heel eenvoudig schoon te maken met water en toycleaner. Oplaadbaar met USB kabel met magneet contact.

Bestellen

Womanizer Premium White & Gold
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
›› Womanizer Premium Black & Gold
›› Womanizer Premium Red & Gold
›› Womanizer Premium White & Gold

Nieuw: De Womanizer Liberty is de opvolger van de door vrouwen geliefde Pro40 en heeft dus dezelfde voordelen. Dit kleine en elegante speeltje kost € 99,00 en is veel goedkoper dan de Womanizer Pro W500. Bekijk in de winkel. Of lees meer info.

Advies: Heb je nog geen ervaring met de Womanizer luchtdrukvibrator, dan raad ik je aan mijn artikel op VibratorPlaza.nl te lezen, het heet: Wat is de ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer? Een eerlijker review kun je niet krijgen. Heleen van Royen schrijft in haar bestseller Sexdagboek dat zij graag de Womanizer gebruikt, ook wanneer zij met haar geliefde Bart vrijt. Heleen gebruikt niet de Womanizer Premium, maar de goudkleurige Womanizer Pro. Maar de apparaatjes werken precies hetzelfde, de Pro mist alleen de nieuwste 2 snufjes.

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.