Womanizer Inside Out – Rabbit met Luchtdruk + vibraties

Hoe werkt de Womanizer Inside OutDe twee populairste vibrators zijn de rabbit vibrator en de Womanizer luchtdruk vibrator. Wat krijg je als die twee met elkaar gaan rollebollen? Dan krijg je 9 maanden later de Womanizer Inside Out. Bekijk in de winkel. Een beetje een misbaksel om te zien. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.

Maar(!) zijn prestaties zijn subliem. De Womanizer Inside Out is gewoon een topper en krijgt van sex toy testers het cijfer 10. Waarom de deskundigen zó positief zijn vertel ik verderop. Eerst leg ik kort uit hoe de Womanizer Inside Out werkt.

Naar de winkel

Product: Womanizer Inside Out
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 189,00

Nieuw: De Womanizer Duo is de verbeterde versie van de Inside Out. Bekijk in de winkel. Waarom beter? 1. De motor van de vibrator arm trilt krachtiger en dieper; 2. de arm zelf is aan het einde verdikt waardoor de G-spot beter wordt gemasseerd; 3. de Duo is voorzien van de handige Smart Silence ™ -technologie. Daardoor is de stimulator nog stiller en raakt de accu minder snel leeg. Over deze verbetering lees je alles op mijn blog van VibratorPlaza.nl.

Hoe werkt de Womanizer Inside Out

De Womanizer Inside Out lijkt niet op een rabbit vibrator, maar de stimulator heeft wel dezelfde werking. Ook deze vibrator verwent je zowel uitwendig als inwendig en doet dat met een combinatie van luchtdruk en vibraties. De Inside Out stimuleert de clitoris met de unieke Pleasure Air technology waarbij pulserende luchtdrukgolven zorgen voor een intens zuigend gevoel. Deze tintelende sensatie heeft veel weg van orale seks gecombineerd met stimulatie met de vingers. Terwijl de clitoris met luchtdruk wordt ‘afgezogen’ masseert de slanke, gekromde staafvibrator de G-spot met ouderwetse trillingen. Deze vibraties zijn goed en behoorlijk diep, precies zoals je verwacht van een goede vibrator.

Goede vorm, past iedereen

De staaf kan in 12 verschillende snelheden vibreren en de clitoris stimulator heeft 12 luchtdrukstanden. De intensiteit van de luchtdruk en de vibraties kunnen apart van elkaar ingesteld worden. Zo kun je de luchtdruk op zijn laagste stand heel zachtjes laten zuigen en de staafvibrator in zijn hoogste stand hard laten trillen. Er zit vast en zeker een favoriete stand tussen. Ik schreef in de intro dat de Womanizer Inside Out er een beetje merkwaardig uitziet als je hem vergelijkt met een standaard rabbit vibrator. Maar over die vorm is nagedacht. Wanneer namelijk de staafvibrator in de vagina zit, moet het zuigmondje goed over de clitoris passen. Doordat de slanke staaf bijzonder flexibel is, zit de Womanizer Inside Out altijd perfect, ongeacht iemands lichaamsbouw. De staaf heeft een kromming die hem geschikt maakt voor G-spot stimulatie.

De Womanizer Inside Out kun je meenemen onder de douche en in je bubbelbad, het speeltje is volledig waterdicht. Dit is ook handig bij het schoonmaken, gebruik daarbij gewoon wat toycleaner. De Inside Out is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Bij de kabel zit ook een aparte stekker zodat je de toy zowel met een USB-aansluiting als in het stopcontact op kunt laden. De Womanizer wordt geleverd met extra kapje en een luxe toy bag.

Goede vorm, past iedereen

Voor wie geschikt?

Alle Womanizers (- bekijk het overzicht -) zijn bedoeld voor uitsluitend stimulatie van de clitoris. De zuigende werking laat vrouwen makkelijk en krachtig klaarkomen, dit gebeurt soms al binnen 1 minuut. Doordat de Womanizer de clitoris niet aanraakt wordt het mogelijk meerdere keren na elkaar tot een orgasme te komen. Dit is eerder regel dan uitzondering. Dit klinkt allemaal prachtig en nóg mooier: het is allemaal wáár. Toch zijn er vrouwen die tijdens het spelen met de Womanizer iets essentieels missen. De fabrikant schrijft hierover op zijn website het volgende:

“All of our products have the patented Pleasure Air Technology, which enables women to experience an orgasm in a matter of minutes. However, we have often been told that while the clitoral stimulation is extremely pleasing, it can feel as though a sense of closeness and intimacy is missing.”

Dit is de reden waarom de fabrikant de Womanizer Inside Out op de markt heeft gebracht. Dit model is dus geschikt voor dames die óók graag iets in hun vagina willen hebben. Tijdens het vrijen is het de partner die in haar komt, de gewone Womanizer Pro is dan voor extra uitwendige stimulatie. Maar wanneer je solo bezig bent en behoefte hebt aan dubbele stimulatie, dan is de Womanizer Inside Out een echte aanrader.

Overigens, een klant van mij bedacht voordat de Inside Out op de markt verscheen een andere oplossing. De klant noemt zich in haar review ‘BBLover’, zij  kocht bij ons de Shell Shock Grote ronde dildo. Dit is een enorm grote dildo, echt een joekel. In haar review over deze dildo schrijft zij dat ze de dildo gebruikt in combinatie met de Womanizer Pro40 (om tot een orgasme te komen). Ze schrijft:

“Niet goedkoop, maar wat een ding. Het koste even moeite om hem er in te krijgen. Maar het gevoel van gevuld zijn als hij er inzit is geweldig. Dankzij de zeer gladde vorm erg plezierig qua gevoel. Ideaal: Deze er in en dan de Womanizer Pro gebruiken om klaar je komen. Je weet niet wat je overkomt!” (bron: recensie BBLover)

Die uitroep geldt ook voor de Womanizer Inside Out. De vraag is: waarom is dit apparaatje zo geweldig lekker?

Waarom een goede duo vibrator?

Waarom een goede duo vibrator?1. De Womanizer Inside Out doet wat de fabrikant belooft en voldoet aan de verwachting, sterker: deze Womanizer voelt waanzinnig lekker en is zelfs handsfree te gebruiken. Doe gewoon je benen tegen elkaar en de Womanizer Inside Out blijft keurig op zijn plek zitten. Dit is handig als je tijdens het masturberen op je mobiel porno kijkt. Of als je aan het appen bent met die leuke, nieuwe collega.
2. De staafvibrator is bijzonder flexibel waardoor het apparaatje bij elke vrouw als gegoten zit. De trillingen raken de G-spot optimaal en het zuigmondje past makkelijk op de clitoris.
De staafvibrator is slank, waardoor die met glijmiddel gemakkelijk naar binnen glijdt. De staaf is denk ik te smal voor iemand als ‘BBLover’ (zie boven), maar de krachtige en behoorlijk diepe vibraties maken die extra vulling meer dan goed.

Naar de winkel

Product: Womanizer Inside Out
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 189,00 (op het moment van schrijven)

Advies: Heb je nog geen ervaring met de Womanizer luchtdrukvibrator, dan raad ik je aan mijn artikel op VibratorPlaza.nl te lezen, het heet: Wat is de ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer? Een eerlijker review kun je niet krijgen. Heleen van Royen schrijft in haar bestseller Sexdagboek dat zij graag de Womanizer gebruikt, ook wanneer zij met haar geliefde vrijt. Heleen gebruikt niet de Womanizer Inside Out, maar de goudkleurige Womanizer Pro. Maar de apparaatjes werken precies hetzelfde, de Pro mist alleen de dubbele functie met de staafvibrator.

Nieuw: De Womanizer Liberty is de opvolger van de door vrouwen geliefde Pro40 en heeft dus dezelfde voordelen. Dit kleine en elegante speeltje kost € 99,00 en is veel goedkoper dan de Womanizer Pro W500. Bekijk in de winkel. Of lees meer info.

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.