Wat heeft de eenhoorn met erotiek en seks te maken?

Wat heeft de eenhoorn met erotiek en seks te maken?De Unicorn of Eenhoorn is een mythisch dier dat door Fantasy series als Game of Thrones weer in de belangstelling staat. Volgens WikiPedia is een eenhoorn een mythisch dier dat sinds de Oudheid wordt beschreven als een beest met een lange, puntige, spiraalvormige hoorn op zijn voorhoofd. De eenhoorn is door de tijd heen vaak afgebeeld als een wit paard- of geitachtig dier (met sikje), maar werd ook gekarakteriseerd als een zeer wild dier uit de bossen. De eenhoorn was zelfs zo woest en sterk, dat het geen jager lukte hem te vangen.

In de schoot van een maagd

De enige die het beest in bedwang kon houden was een maagd. Daarom namen jagers die het beest wilden doden een maagd mee naar de plek waar het fabeldier zou kunnen verschijnen. In een tekst uit de 15e eeuw lezen we wat er vervolgens gebeurde: (…) de maagd opent haar schoot en de eenhoorn legt zijn kop daarin. Hij verliest nu zijn woeste aard, valt in slaap en wordt verrast als een weerloos dier en gedood door de werpschichten der jagers”.

Erotische en seksuele bijbetekenis

De eenhoorn is een fantasy-dier en wie een beetje fantaseert ziet in de lange, puntige hoorn het beeld van een grote, krachtige erectie (in de schoot van een maagd). Deze erotische en seksuele bijbetekenis is er niet aan de schaamharen bijgesleept, maar is terug te vinden in de christelijke iconografie (bijvoorbeeld op speelkaarten en kopergravures).

De Unicorn Wand vibrator en bullet vibrator van het merk Tokidoki zijn dus veel méér dan alleen een gimmic.

Eenhoorn vibrators bestellen

Informatie + reviews over de speeltjes lees je hier:

Unicorn Wand Vibrator Tokidoki (op VibratorPlaza.nl)
– Unicorn Bullet Vibrator Tokidoki X Lovehoney (op VibratorPlaza.nl)

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.