Victor Mids laat slipje Katja Schuurman vibreren

Vandaag schrijf ik over de beste en populairste vibrerende slipjes die je bij Dildootjes.nl kunt kopen. Het zijn de JimmyJane Form 1. vibrator slipje (de beste) en de sexy kanten slips/strings van het merk Secrets Vibrating Panties (de populairste). Ik verwerk alle informatie over deze spannende draadloze seksspeeltjes in een grappig verhaal. Hierin is illusionist Victor Mids te gast in De Wereld Draait Door. In het programma zal hij samen met actrice Katja Schuurman een gedachtenexperiment gaan doen. Het is de illusie van het vibrerende slipje. Als dat geen Mind Fuck is? 😀

Onder zie je de beste en populairste vibrerende slipjes staan. Te koop in de winkel van Dildootjes.

Update! De JimmyJane Form 1 wordt niet meer gemaakt en is ook nergens meer te koop, helaas. De andere vibrerende slipjes zijn ook leuk om te proberen en zijn minder duur. Mijn verhaaltje over Katja Schuurman blijft leuk om te lezen. Zoek je echt iets wat lijkt op de Jimmyjane Form 1, dan is het beste alternatief de Fifty Shades Freed Slip Vibrator. Bekijk hier. Let op: Net als alle panty vibrators wordt ook de My Body Blooms in de hoogste standen gehorig. Zet je hem in een wat lagere stand (er zijn 20 standen) dan kun je goed ermee op openbare plekken spelen, zeker wanneer er achtergrondgeluiden zijn. Bijvoorbeeld op een feest of in een kroeg. Maar in de stiltecoupé van een trein kan óók – áls de trein rijdt! Wil je een draadloos vibrerend speeltje dat echt fluisterstil is, ook in de hoogste trilstanden, dan adviseer ik je de LELO Lyla 2. vibrerend eitje. Lees meer.

Zwart kanten slip met bullet
Vibrerende String Met Afstandsbediening - Roze

Wil je niet lezen? Bekijk hier alle vibrerende slipjes.

Victor Mids laat het slipje van Katja Schuurman vibreren

Victor Mids en het vibrerend slipjeIllusionist Victor Mids is te gast in De Wereld Draait Door. Hij komt vertellen over het nieuwe seizoen van zijn populaire tv-programma Mindf*ck. Naast Matthijs van Nieuwkerk zit tafeldame Katja Schuurman, zij heeft net een gedicht voorgelezen van de Braziliaanse dichter Carlos Drummond. Het is een van de vele erotische gedichten die zij heeft samengebracht in de bundel “Verboden Vruchten”.

“Victor,” vraagt Matthijs, “heb jij weleens eens een meisje versierd met een zelfgeschreven gedicht? Een erotisch gedicht misschien zelfs wel?”
Mids glimlacht en schudt met zijn hoofd. “Nee,” zegt hij, “daar was ik geen ster in. Ik moest het hebben van mijn vingervlugheid.”
Het publiek in de studio begint te lachen.
Matthijs gaat voorovergebogen aan tafel zitten. “Hoe veroverde jij een vrouw?”, vraagt hij. “Met één van jouw trucjes natuurlijk!”
Katja moet lachen. “Victor kent alle beïnvloedingstechnieken op zijn duimpje”, zegt ze. “Hij kan aan elke vinger een vrouw krijgen! Daar draait hij zijn hand niet voor om.”
Matthijs knikt instemmend en zegt grinnikend: “Hij hoeft maar met zijn vingers te knippen, bedoel je maar te zeggen.”

Mids begint te vertellen: “Als ik in de kroeg aan de bar een meisje zag zitten dat ik erg leuk vond en ik merkte na wat aftasten dat dat helaas niet wederzijds was, dan gebruikte ik de illusie van het vibrerend slipje.”
Het publiek in de studio lacht. Ook Katja schiet in de lach.

De illusie van het vibrerend slipje

De illusie van het vibrerend slipje“Wat lijkt me dat heerlijk zo’n vibrerend slipje”, zegt ze met een gelukzalige glimlach. “Vooral als ik teut ben. Ik sleurde je gelijk achter me aan de dames W.C. in!”
“Dat klinkt niet erg poëtisch, Schuurman!”, roept Matthijs op bestraffende toon.
“De illusie van het vibrerende slipje,” begint Mids uit te leggen, “is een gedachtenexperiment waarbij het gaat om de kracht van jouw eigen gedachten. Iets wat je je inbeeldt kan daadwerkelijk realiteit worden.”

Mids legt een groot aantal vibrerende slips en strings op tafel, het zijn seksspeeltjes die te koop zijn bij Dildootjes.nl. De speeltjes werken allemaal met een draadloze afstandsbediening.

JimmyJane Form 1. (de beste)

JimmyJane Form 1. (de beste)De beste in zijn soort is de JimmyJane Form 1. Deze oplegvibrator is fluweelzacht en heel plat en past in elk slipje. De vibrator trilt behoorlijk krachtig en kent 15 verschillende standen en 5 verschillende vibratiepatronen en verwent zowel de schaamlippen als de clitoris. De afstandsbediening heeft een bereik van maar liefst 10 meter. Heel spannend natuurlijk om met de JimmyJane Form 1. te spelen op openbare plekken. De fabrikant belooft dat de motor fluisterstil is, maar dat is in de praktijk niet het geval, je kunt hem horen als het in een ruimte heel stil is. Houd daar dus rekening mee.

Update! De JimmyJane Form 1 wordt niet meer gemaakt en is ook nergens meer te koop, helaas. Zoek je echt iets wat lijkt op de Jimmyjane Form 1, dan is het beste alternatief de Fifty Shades Freed Slip Vibrator. Let op: Net als alle panty vibrators wordt ook de My Body Blooms in de hoogste standen gehorig. Zet je hem in een wat lagere stand (er zijn 20 standen) dan kun je goed ermee op openbare plekken spelen, zeker wanneer er achtergrondgeluiden zijn. Bijvoorbeeld op een feest of in een kroeg. Maar in de stiltecoupé van een trein kan óók – áls de trein rijdt! Wil je een draadloos vibrerend speeltje dat echt fluisterstil is, ook in de hoogste trilstanden, dan adviseer ik je de LELO Lyla 2. vibrerend eitje. Lees meer.

Bekijk hier.

Secrets Vibrating Panties (populair)

Populair zijn de vibrerende slipjes en strings van het merk Secrets Vibrating Panties. Deze sexy kanten slipjes en strings kun je eenvoudig zelf laten vibreren. Onderin elk broekje zit een speciaal vakje waarin een bijgeleverde bullet vibrator geschoven kan worden. Op die manier blijft de vibrator altijd goed op zijn plaats zitten. De bullet heeft een krachtige trilling, zodat je kunt genieten van een heerlijke clitoris stimulatie.

De bullet vibrator bedien je met een draadloze afstandsbediening. Er zijn 5 verschillende vibratiestanden, waarvan 3 snelheden: zacht, medium en hard, en 2 variërende trillingen: pulserend en golvend. De remote control geef je aan jouw partner, die kan zo op afstand het slipje aan en uit zetten en hij/zij bepaalt hoe hard het slipje trilt.

De slips en strings zijn gemaakt van zeer rekbare stof voor een goede pasvorm. Materiaal: 90% Nylon, 10% Elastaan, 95%. One Size (S-L 34 – 40) Vibratie sterkte: variërende trillingen. De afstandsbediening werkt op 4 LR44 en 1 CR2023 batterijen en zijn inclusief.

Zwart kanten slip met bullet
Vibrerende String Met Afstandsbediening - Roze

Katja pakt een paar vibrerende slips en strings van tafel en bekijkt ze een voor een. Daarna kijkt ze met een ondeugende blik naar Mids en zegt: “En nu wil jij zeker met mij die truc gaan doen?”
Mids grijnst. Zijn ogen twinkelen. “Heb je daar zin in?”, vraagt hij.
Katja moet lachen. “Ach, waarom ook niet”, zegt ze met een zucht. “Ik ben met een natte vinger te lijmen. Zal ik dan een tweede gedicht voorlezen?” Ze bladert wat door haar bundel.
“Een toepasselijk gedicht”, stelt Matthijs voor.
Katja knikt. “Het wordt een gedicht van Jules Deelder. Het heet: “Oh kut”. Het is een ode aan het vrouwelijk geslachtsorgaan.” Katja begint voor te dragen: “Oh kut, oh snee, oh pruim, oh spleet, oh gleuf, oh naad, oh kier, oh reet…”

De illusie van het vibrerend slipjeHoe Victor Mids het voor elkaar krijgt, blijft natuurlijk een groot geheim, maar halverwege het gedicht begint Katja opeens wat ongemakkelijk heen en weer te schuiven in haar stoel. Onverstoorbaar leest zij verder: “oh roos, oh poes, oh jet, oh sluis, oh pomp, oh lurk, oh kets, oh schelp, oh snee…”
Dan opeens gilt ze:  “Oh KUT! Mijn slip begint te trillen! FUCK !!!” Ze proest het uit van het lachen. Met de blik strak gericht op het gedicht probeert zij verder te lezen: “oh klit, oh snor, oh plons, oh fuik, oh dons, oh kluit, oh lonk, oh tuit, oh in, oh uit, oh in, oh uit.”
Als het gedicht ten einde is, begint Katja zwaar te ademen. Op dat moment knipt Mids één keer in zijn vingers. Katja klapt opeens dubbel en schreeuwt het uit: “Oooooooh kut !!! Ik kom KLAAAAAARRRR!!!”
Het publiek begint te lachen.

Als Katja weer aanspreekbaar is, zegt Matthijs plagend: “Daar kan geen geil gedichie tegenop, hè?”
Katja moet lachen en schudt met haar hoofd. Ze neemt een slok water en zet het glas weer neer.
Matthijs wijst naar iemand op de voorste rij uit het publiek. “Mevrouw, u wilde wat vragen? Een vraag aan Victor Mids? Ga uw gang.”

De dame uit het publiek, die zichtbaar op leeftijd is, wijst naar Katja en vraagt aan Mids: “Kunt u dat ook met mijn corrigerende slip?”
Het publiek begint te lachen. Ook Matthijs moet gniffelen.
Katja kijkt naar de seksspeeltjes op tafel, pakt vlug de JimmyJane Form 1 draadloze opleg vibrator en zwaait ermee door de lucht. Gierend van het lachen roept ze: “Mevrouw, met dit ding hier krijg je zelfs UW PAMPER NAT !!!”

Vibrerende slipjes

Fifty Shades Freed Slip Vibrator
Vibrerende Slip Met Afstandsbediening
Sway Vibes No. 3 - Paars
Sway Vibes No. 3 - Zwart
Sway Vibes No. 3 - Roze
BproductURLesque Slip Met Vibrator - Zwart
Nü Sensuelle Pleasure Panty Vibrerend Slipje
Date Night Vibrerend Slipje - Zwart
Zwart kanten slip met bullet
Vibrerende String Met Afstandsbediening - Roze
Kanten string met bullet vibrator - Zwart
Zwart kanten boyshort met bullet
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.