Vibrating Ass Thruster – Stotende Anaal Vibrator

Ik ben een koukleum. Brrr. Ril. Ril. Ik heb het altijd koud. Verwarming hoger? Extra trui aan? Muts op me knar? Niks helpt. De aanblik van mijn nieuwe vlam in zijn blootje? Ik krijg het er koud van! Ach, ik weet het: ik ben een ijskonijn. Ril. Ril. Vooral mijn uitsteeksels zijn vaak koud: vingers en tenen, oren en neus. Ik heb ook vaak hele koude billen, ken je dat? Dat schijnt een vrouwenkwaal te zijn. Kouwe billen. Maar goed, ik ben dus een koukleum. Brrr. Ril. Ril.

Vibrating Ass Thruster – Stotende Anaal Vibrator

Product: Vibrating Ass Thruster – Stotende Anaal Vibrator
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 139,95 (op het moment van schrijven)

Verwarmingselement

VerwarmingselementDaarom werd mijn interesse gewekt toen ik in onze winkel de Vibrating Ass Thruster zag staan. De Ass Thruster is een stotende anaal vibrator met een verwarmende functie. Met een simpele druk op de knop begint de schacht op te warmen tot wel 40°C. Dat is héérlijk warm! Nooit meer koude billen.

Maar de Ass Thruster kan natuurlijk veel meer.

De fabrikant schrijft op zijn website over zijn nieuwste product het volgende:

“The Vibrating Ass Thruster is the most advanced cordless anal thrusting vibe we’ve ever designed! At first glance you might mistake the discreet cylinder for an ordinary Bluetooth speaker, but once you unscrew the lid and attach the warming vibrator and suction-cup base, you’ll be ready for a wild ride!” Onderaan de pagina vind je een demonstratie video.

Stoten + vibreren

Stoten + vibrerenDe vibrator is voorzien van een Japanse motor die het voor elkaar krijgt de sterke zuiger krachtig te doen op en neer stoten. Met een druk op de knop kun je de vibrator in 7 verschillende snelheden laten stoten. De ribbels in de schacht zorgen voor extra stimulatie. In de taps toelopende top zit een krachtige bullet met 7 verschillende vibratie patronen. De functies van de Vibrating Ass Thruster bedien je met de 3 drukknopjes op het handvat: verwarmen – stoten – vibreren. De functies werken los van elkaar of allemaal tegelijk. Maar de vibrator kun je ook met de afstandsbediening bedienen. Dat is vooral handig als je de Ass Thruster met zijn sterke zuignap handsfree gaat gebruiken. De zuignap hecht aan de meeste gladde oppervlakten en is in verschillende hoeken te verstellen. Je kunt de remote ook aan jouw partner geven zodat hij of zij jou kan verwennen. Wedden dat jouw liefje als eerste de kachel aanzet? En dan grapt: “Wordt je REET lekker HEET, GREET?”

Bestellen

Product: Vibrating Ass Thruster – Stotende Anaal Vibrator
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 139,95 (op het moment van schrijven)
Anale en prostaat stimulatie
Lengte: 30.50 cm/ Invoerdiepte: 15.20 cm  / Maximale diameter: 3.10 cm
Oplaadbaar met bijgeleverde usb-kabel

Demonstratie video Vibrating Ass Thruster

Vibrating Ass Thruster
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.