Venus Lippen vagina vibrator voor orale bevrediging

Venus Lippen vagina vibrator voor orale bevredigingMijn stukje gaat over de Venus Lips vagina vibrator voor orale bevrediging. Deze sextoy kost € 19,95 en is te koop bij bestel.dildootjes.nl. Veel plezier.

Mijn buurjongen Joost stond bij me voor de deur. De derde keer al deze maand. Nee. Hij kwam geen kopje suiker lenen. Daar ben ik veel te oud voor. Joost vroeg of ik voor hem nog een leuk seksspeeltje had, dit keer graag iets waarmee hij zijn nieuwe vriendinnetje kon beffen. Ik zei plagend: “Joost, hoeveel nieuwe vriendinnetjes heb jij wel niet?” Joost grijnsde en grapte: ‘Joost mag het weten!”
Ik moest even lachen. “Maar Joost,” vroeg ik toen, “kun jij haar zelf niet beffen?”
Joost trok een jakkie-bah-gezicht en zei: “Ik vind beffen smerig.”
“Dan moet je het niet doen”, zei ik resoluut.
“En weet je”, vervolgde hij, “ik ben er ook niet goed in. Zeggen al die vriendinnetjes. Mijn vorige meisje zei, toen ik haar lag te likken: “Jij kan niet beffen.” Ze zei het op zo’n zeurderig toontje. Ik lag uitgeput tussen haar benen, met mijn bril half van mijn neus gezakt. Dus ik kijk haar aan met mijn bezwete kop en zeg: “Hoezo, ik kan niet beffen? Ik lik me het lazarus!” Weet je wat ze zegt? “Je lijkt wel een LAMA. Je moet niet SPUGEN. Je moet ZUIGEN. Lulhannes!”
Ik moest lachen en zei: “Jij kan zó het theater in!”

Venus Lips orale verwenner

Venus Lips orale verwennerIk gaf Joost de Venus Lips van het merk You2Toys mee. Dit is een vagina vibrator met zachte lippen die je oraal kan bevredigen. Deze clitoris stimulator is gehuld in super zacht materiaal en beschikt over traploze vibraties. Deze vibrator bootst het gevoel van orale seks na dankzij de bolle kop. De binnenkant is voorzien van 3 zachte flexibele nopjes. Het beffertje is gemaakt van zacht en toch stevig materiaal. Je bedient hem eenvoudig met een draaiknop. Het speeltje werkt op 2x AAA batterijen. Deze worden niet meegeleverd. Ik gaf Joost ook een pakje condooms mee. Voor de zekerheid. Voor na het beffen. De Venus Lips orale verwenner kost € 19,95 en is te koop bij bestel.dildootjes.nl.

Tekst loopt door…

Venus Lips

Venus Lips orale verwennerGisteren kwam ik Joost tegen. Hij begon uit zichzelf te vertellen: “Annette, die Venus Lips was een succes. Ik heb me kapot gelachen!”
“Kapot gelachen?” Ik keek hem verbaasd aan.
“Ja joh! Ik had dat beffertje flink ingesmeerd met glijmiddel. Daarna legde ik de zuig lippen over de clitoris van mijn meisje. Ik draaide aan de knop en het beffertje begon te trillen.”
Ik luisterde aandachtig.
“Daarna begon ze te kreunen. En nog wat later te grommen. Ik drukte de kop wat harder tegen haar clit aan en zette de beffer in zijn hoogste stand. Toen begon ze te BLAZEN!’
Ik moest lachen. “BLAZEN?”, riep ik. “Overdrijf je niet een beetje, Joost?”
Joost schudde met zijn hoofd. Hij vertelde verder: “Opeens begint ze te gillen. Ze gilt het uit man! Weet je wat ze gilt?”
“Nou?”

“Oooooooooh Jooooooris !!!”, gilt ze.

Ik schrok me kapot. “Joris? Who the fuck is JORIS?”, roep ik. Weet je wat ze zegt?”
“Nou?”
“Zo heet mijn CLITORIS !!!”

›› Bestel de Venus Lips in de winkel (€ 19,95)

Advies: Ben je op zoek naar een vibrator met een echt op en neer bewegend tongetje, dan is de Inspire Flickering Intimate Arouser de beste keuze. Die is duurder dan de Venus Lips maar hij is ook beter. De beste zuigende vibrator is de Womanizer. Deze luchtdruk vibrator bootst het meest realistisch orale seks na. De Womanizer is helemaal top maar hij is ook prijzig. Goedkoper is de Satisfyer Pro 2. Next Generation. Ook een prima dingetje. Als je op de linkjes klikt, dan ga je naar de winkel. Wil je weten hoe een luchtdruk vibrator voelt? Lees dan dit artikel.

Alle lik en zuig speeltjes

Venus Lips
Clit Massager
Lick It
Inspire Arouser Met Tong
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Womanizer Starlet - Snow
Butterfly Flutt-Her Zuigende Vibrator
LELO Ora 2 - Midnight Blue
Womanizer Premium Red & Gold
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.