Tiny Tim Mini Vibrator met zuignap van EasyToys

Tiny Tim Mini Vibrator met zuignap van EasyToysDe nieuwste mini vibrator van het merk EasyToys heet Tiny Tim. Ik moet je eerlijk zeggen: van zo’n naam word ik niet botergeil. En dat word ik wel van de naam “Trump Tower Mega Dildo”. Maar dat is een hele grote lul. En ik ben een heel raar wijf. Ik moet bij Tiny Tim denken aan Tiny Tim Cratchit uit de film “A Christmas Carol.” Dat ziekelijke jongetje met wollen petje op en 1 krukje onder zijn armpje (krakkemikkig krukje, ook dát nog!). 😭 Maar goed, die vergeten we gewoon snel. De Tiny Tim vibrator is eigenlijk een serie van 3 mini vibrators bestaande uit de Tiny Tim Mini Vibrator Met Zuignap, de Tiny Tim Mini Vibrator Met Genopte Stimulator en de Tiny Tim Mini Vibrator Met Stimulator.

Tiny Tim Mini Vibrator Met Zuignap
Tiny Tim Mini Vibrator Met Genopte Stimulator
Tiny Tim Mini Vibrator Met Stimulator

De speeltjes zijn gemaakt van zacht en buigzaam siliconen en zijn geschikt voor zowel anaal als vaginaal gebruik. Niet alleen vrouwen maar ook mannen kunnen met Tiny Tim spelen. (Klinkt toch raar.) De mini vibrators zijn slechts 14 cm. lang dus compact genoeg om overal mee naartoe te nemen. Tiny Tim heeft een handige zuignap waarmee je hem op een glad en vlak oppervlak kunt vastzetten, zo kun je dus geheel hands-free van hem genieten. Twee modellen hebben een externe stimulator, de een is glad en de ander genopt.

Met een druk op de knop aan de onderkant schakel je de vibraties aan en ook weer uit. De speeltjes trillen heel stil. Er is 1 standaard vibratie, de sterkte is zacht. Het onderste gedeelte kan eenvoudig worden verwijderd zodat je gemakkelijk de batterijen kunt vervangen. Het siliconen materiaal is flexibel, maar ook stevig en kan eenvoudig schoon gemaakt worden met een toycleaner.

Weet je wat een leuke naam is voor een mini vibrator? INI MINI. Toepasselijk: een muis. En dan mag Pino meedoen. Kijk maar.

Mini vibrators

Tango we-vibe Roze
Lelo - Mia 2 Vibrator Paars
EasyToys Mini Wand Vibrator - Zwart
Pocket Rocket - The Original
Rosé Lipstick Vibe Mini Vibrator
Mini Vibe Unicorn Bullet Vibrator
›› Nieuw: De vibrator Top 10 - Bekijk hier - Wat zijn de 10 beste en populairste vibrators

Ik ben Annette Broekhuijsen 😁 en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC Internet BV in Veendam.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl