Tina en haar 2 grote vibrators

Tina en haar 2 grote vibratorsMijn vrouw Tina schrok vannacht wakker. Terwijl ze opveerde uit haar kussens en mij daarbij met maaiende armen per ongeluk een knal voor mijn harses gaf, schreeuwde ze: “Ik kom klaaaaaar !!!” Geschrokken klikte ik het nachtlampje aan. Met grote ogen keek Tina mij aan. Ik zag haar ogen wild rondtollen in haar hoofd en ik wist gelijk: zó lekker is mijn schat bij mij nog nooit klaargekomen. Ik wilde er het fijne van weten en vroeg droogjes: “Was lekker zeker?” Toen Tina was uitgekreund en zich weer ontspande, zuchtte ze: “Lekker? Ach man, ik droomde dat ik geneukt werd door een paard.”
“Een paard?” riep ik.

“Ja, een hengst. Een dekhengst.” vertelde Tina, nog steeds opgewonden. “Ik werd geneukt door een wild briesend, bronstige dekhengst. Gitzwart met lange manen en met een parelwit gebit.”
Ik moest lachen. “Een parelwit gebit?”, vroeg ik. “Hij zoende zeker ook lekker?”
Tina zakte weer terug in haar kussens en keek mij gelukzalig aan. Ze begon te vertellen: “Ik droomde dat ik op een verhoging lag, het zal een tafel geweest zijn. Ik lag helemaal naakt, op mijn rug en met mijn benen wijd open. Opeens stond er een paard voor me, en voor ik het in de gaten had, sprong het dier hinnikend op zijn achterste benen. Op dat moment zwaaide zijn extreem lange erectie door de lucht en voor ik er erg in had voelde ik het beest langzaam bij me naar binnen glijden. De lul was warm en zo vreselijk dik dat ik zowat uitscheurde. Het duurde maar een paar stoten, maar het leek een eeuwigheid. Ik zag zijn gigantische grote pik met kracht in en uit me stoten, met harde, soppende geluiden stond die hengst me daar af te neuken. Toen het dier met gulzige stralen in me klaarkwam, spoot zijn sperma met kracht mijn vagina uit.”

Ik kreeg het bloedheet van Tina’s natte droom en voelde even aan mijn pik. Ik had zin om mijn lief te neuken en sloeg mijn dekbed open en riep: “Zal ik je bespringen?” Ik probeerde een wild briesend paard na te doen. Tina keek naar mijn erectie en schoot in de lach maar verontschuldigde zich direct: “Oh, sorrie hoor. Nee, schat, morgen misschien. Nu pak ik lekker even mijn extra grote vibrators.” Ze deed het deurtje van haar nachtkastje open en haalde twee extreem grote vibrators tevoorschijn. Het waren gigantische pikken, de een nog groter dan de ander.” Ik vroeg: “Waarom twéé vibrators?” Tina slaakte een diepe zucht. Daarna keek ze me aan en met een grote glimlach op haar gezicht antwoordde ze: “Het lijkt me heerlijk om tegelijkertijd in mijn kont te worden genaaid door een grote zilverrug gorilla.”

Grote vibrators

Pikken uit het dierenrijk.

King Kong Realistische Vibrator
King Kong Giant Vibrator
›› Bekijk alle grote vibrators

Lees ook (bij Shoppie.nl): Black Panther vibrator extra groot

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.