Standaard staafvibrator met gedraaide ribbels

Vandaag schrijf ik over de Standaard staafvibrator met gedraaide ribbels van het merk EasyToys. Prijs; € 34,95. Bekijk in de winkel. Wat kan deze fijne en voordelige vibrator allemaal? Dat wordt je duidelijk in mijn korte en grappige verhaaltje.

Bij het bedrijf EasyToys is een jonge ontwerper aangenomen. De junior heet Johny. Op maandagmorgen krijgt Johny van zijn baas zijn eerste opdracht. Die luidt: “Ontwerp een standaard vibrator met een klassiek design. De staafvibrator moet slank zijn en een ronde top hebben zodat hij makkelijk is in te brengen. Verder moet het speeltje gemaakt zijn van heerlijk zacht siliconen materiaal dat 100% veilig is voor het lichaam. De vibrator heeft fijne trillingen die je regelt met een drukknop aan de onderkant. Jij krijgt van mij alle vrijheid. Geef d’r maar een draai aan, Johny!”

Dat is precies wat Johny doet: hij geeft er een draai aan. Na wat kleien, hakken, prakken en bakken is de Roze Siliconen Vibrator af.

Zwarte siliconen vibrator
Roze Siliconen Vibrator
›› Roze siliconen vibrator
›› Zwarte siliconen vibrator

Standaard vibrator met gedraaide ribbels

Deze standaard vibrator van EasyToys heeft een gedraaide vorm, waardoor er ribbels over de schacht lopen. Dat is verdraaid lekker! Die ribbels zorgen voor extra stimulatie. De vibrators zachte, soepele en geribbelde textuur is ideaal om je gevoelige plekjes mee te masseren. Het siliconen materiaal is zacht en ‘aaibaar’, het is dus niet plakkerig of rubberachtig. De vibrator voelt duur aan. Maar kost slechts € 34,95.

Met de drukknop aan de onderkant zet je de vibraties aan. Je kunt kiezen uit 10 vibratiestanden. De eerste drie standen zijn oplopend van zacht trillen naar behoorlijk hard. Daarna komen er een aantal patronen die leuk zijn om mee af te wisselen. De zachte trillingen en patroontjes zijn fijn voor tijdens het voorspel, de hardere trilstanden zijn ideaal om toe te werken naar het hoogtepunt. De vibo is dus een alleskunner. Afmetingen zijn: 19,30 cm (lengte) en 3,60 cm. (maximale omtrek).

De onderkant van de vibrator is los te draaien waardoor je de 2 penlite batterijen kan plaatsen. Een rubber afdichtringetje zorgt ervoor dat er geen water in kan komen. Dit maakt de vibrator volledig waterdicht. De batterijen worden niet meegeleverd maar kun je extra bijbestellen.  De vibrator heeft een goede kwaliteit, is handzaam en licht in gewicht. De toy maakt wel wat geluid, maar daar krijg je een goede, sterke trilling voor terug.

Johny komt bij zijn baas

Als Johny de vibrator helemaal af heeft, is hij zo trots als een aap met 7 lullen. Hij loopt vrolijk fluitend, met de vibrator onder zijn arm geklemd, naar de werkkamer van zijn baas. Ik had nog niet verteld dat Johny’s baas een vrouw is. Johny loopt de werkkamer van zijn baas binnen (hij vergeet zoals het hoort te kloppen!) en stapt opgewonden van de spanning op haar af, drukt de vrolijke roze gedraaide staafvibrator in haar handen en zegt op jolige toon: “Die DRAAIT er lekker IN, mevrouw!” Mevrouw ontsteekt in woede en tiert: “Dat wil ik hier nóóit meer horen!” Johny krijgt een draai om zijn oren.

Johny: “Nou moe.”

Zwarte siliconen vibrator
Roze Siliconen Vibrator
›› Roze siliconen vibrator
›› Zwarte siliconen vibrator

›› Bekijk alle standaard vibrators
›› Bekijk alle vibrators

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.