Satisfyer Pro Plus Vibration

De eerste luchtdruk vibrator die op de markt verscheen is de Womanizer. De Womanizer is bedacht en ontwikkeld door de Duitser Michael Lenke. Hoe komt nota bene een man op het idee van een zuigende vibrator? In een online interview antwoordt de uitvinder: “De beste ideeën ontstaan als je er helemaal niet mee bezig bent. Ik stond te stofzuigen.” Lenke vroeg zich al stofzuigend af: Waarom trilt een vibrator eigenlijk? Is zuigen niet veel lekkerder? In hetzelfde interview vertelt Lenke dat de Womanizer en zijn revolutionaire luchtdruktechniek door concurrenten schaamteloos is gekopieerd. De bekendste kopie is de Satisfyer, eveneens van Duitse makelij.

Satisfyer Pro Plus Vibration

De Satisfyer Pro Next Generation modellen werken net als de Womanizer met pulserende luchtdrukgolven. Het grote voordeel van de Satisfyer is dat dit speeltje een stuk goedkoper is dan de Womanizer. De makers van de Satisfyer vroegen zich niet zo lang geleden af: Waarom zuigen onze vibrators eigenlijk? Is zuigen + vibreren niet veel lekkerder?

Luchtdruk en vibraties

Het bedrijf ontwikkelde de Satisfyer Pro Plus Vibration. Deze opleg vibrator combineert de unieke luchtdruktechniek met conventionele vibraties. Het apparaatje heeft in totaal 10 vibratiestanden: 3 snelheden en 7 patronen. Daarnaast kun je kiezen uit 11 luchtdruksnelheden.

Zacht en glad

De vibrator is in zijn geheel gemaakt van body-safe siliconen, waardoor het speeltje heerlijk zacht en glad aanvoelt. Dankzij zijn gebogen vorm heeft de vibrator een goede grip tijdens het gebruik. Het zachte siliconen mondje past perfect over je clitoris zodat je optimaal wordt gestimuleerd.

2 motoren

De Satisfyer Pro Plus Vibration is uitgerust met 2 stille motoren die onafhankelijk van elkaar werken. Dat betekent dat je kunt kiezen voor zowel zuigen als trillen, maar wil je alleen vibraties voelen of alleen de pulsaties van de luchtdrukgolven, dan is die mogelijkheid er ook. Alle functies zijn eenvoudig te regelen met drukknopjes op het handvat.

Waterdicht en oplaadbaar

De vibrator is 100% waterdicht en USB oplaadbaar met de bijgeleverde magnetische oplaadkabel. Oplaadtijd is 2 uur. Run time is ± 2 uur. Lengte: 1 5.50 cm.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Advies: Sex toy testers en bloggers zijn erg positief over de Satisfyer Pro Plus Vibration. Cara Sutra geeft het speeltje een 10. Lees de review op haar weblog. Ook Emmeline Paches heeft positieve ervaringen met de Satisfyer Pro Plus Vibration. Lees maar.

Satisfyer modellen

Onder zie je alle Satisfyer modellen staan. Advies: Uit reviews van bekende sex toy testers maak ik op dat er zowel aanraders als afraders zijn. Absolute aanraders zijn (naast de klassieke Pro 2): Satisfyer Pro Traveler, Satisfyer Pro Plus Vibration en de Satisfyer Pro Penguin Next Generation. Welke je beter niet kan kopen zijn: The Satisfyer Pro G-Spot Rabbit, Satisfyer Pro 4 Couples en de Satisfyer Pro Deluxe Next Generation.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro Traveler
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.