Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Satisfyer Pro G-Spot RabbitDe twee populairste vibrators zijn de rabbit vibrator en de luchtdruk vibrator. Wat krijg je als die twee met elkaar gaan rollebollen? Dan ontstaat 9 maanden later de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Deze dual-action vibrator zuigt ‘tintelend’ aan de clitoris met pulserende luchtdrukgolven en tegelijkertijd masseert hij de inwendige G-spot met krachtige vibraties. Ideaal dus voor dames die houden van de unieke luchtdruktechniek maar die óók graag wat in hun vagina voelen.

Luchtdruk + vibraties

De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit heeft in totaal 10 vibratiestanden. Dat zijn 3 snelheden en 7 patronen. Daarnaast kun je kiezen uit 11 luchtdruksnelheden. De Tarzan is uitgerust met twee stille motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. Je kunt dus kiezen voor zowel de luchtdrukgolven als de vibraties. Maar wordt het je allemaal wat te intens, dan kun je de vibraties ook uitzetten. Alle functies zijn eenvoudig te regelen met drukknopjes op het handvat.

Zacht en buigzaam

De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit heeft een lange schacht die heel licht gekromd is waardoor de top de G-spot weet te prikkelen met zijn krachtige vibraties. Zowel de schacht als de clitoris stimulator zijn buigzaam en buigen mee met het lichaam voor optimaal comfort. De vibrator is volledig gemaakt van body-safe siliconen, waardoor het speeltje heerlijk zacht en glad aanvoelt.

Waterdicht & oplaadbaar

De vibrator is waterdicht en kan mee onder de douche of in bad. Wanneer je met de vibrator onder water gaat zul je ervaren dat de pulserende luchtdrukgolven + de vibraties door contact met het water extra fijn aanvoelen. De rabbit kun je opladen met de USB magnetische oplaadkabel. Oplaadtijd is 3 uur. Run time is ± 2 uur. Lengte: 22 cm. Invoerdiepte: 11 cm. Maximale diameter: 3,50 cm.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Bekijk ook

›› Satisfyer Pro Plus Vibration (Géén Tarzan maar een opleg vibrator die luchtdruk combineert met vibraties.)
›› Satisfyer Pro 4 Couples (Ik vraag me af of deze koppel vibrator wel goed werkt voor beide partners. Ik vrees van niet. De We-Vibe Sync blijft toch de beste die er is. Zonder luchtdruk maar met krachtige, diepe vibraties en volledig buigzaam zodat hij altijd past.)

Alle Satisfyer Pro modellen

Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel
›› Nieuw: De vibrator Top 10 - Bekijk hier - Wat zijn de 10 beste en populairste vibrators

Ik ben Annette Broekhuijsen 😁 en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC Internet BV in Veendam.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl