Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Satisfyer Pro G-Spot RabbitDe twee populairste vibrators zijn de rabbit vibrator en de luchtdruk vibrator. Wat krijg je als die twee met elkaar gaan rollebollen? Dan ontstaat 9 maanden later de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Deze dual-action vibrator zuigt ‘tintelend’ aan de clitoris met pulserende luchtdrukgolven en tegelijkertijd masseert hij de inwendige G-spot met vibraties. Ideaal dus voor dames die houden van de unieke luchtdruktechniek maar die óók graag wat in hun vagina voelen.

Luchtdruk + vibraties

De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit heeft in totaal 10 vibratiestanden. Dat zijn 3 snelheden en 7 patronen. Daarnaast kun je kiezen uit 11 luchtdruksnelheden. De Tarzan is uitgerust met twee stille motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. Je kunt dus kiezen voor zowel de luchtdrukgolven als de vibraties. Maar wordt het je allemaal wat te intens, dan kun je de vibraties ook uitzetten. Alle functies zijn eenvoudig te regelen met drukknopjes op het handvat.

Zacht en buigzaam

De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit heeft een lange schacht die heel licht gekromd is waardoor de top de G-spot weet te prikkelen met zijn krachtige vibraties. Zowel de schacht als de clitoris stimulator zijn buigzaam en buigen mee met het lichaam voor optimaal comfort. De vibrator is volledig gemaakt van body-safe siliconen, waardoor het speeltje heerlijk zacht en glad aanvoelt.

Waterdicht & oplaadbaar

De vibrator is waterdicht en kan mee onder de douche of in bad. Wanneer je met de vibrator onder water gaat zul je ervaren dat de pulserende luchtdrukgolven + de vibraties door contact met het water extra fijn aanvoelen. De rabbit kun je opladen met de USB magnetische oplaadkabel. Oplaadtijd is 3 uur. Run time is ± 2 uur. Lengte: 22 cm. Invoerdiepte: 11 cm. Maximale diameter: 3,50 cm.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Advies: Inmiddels zijn er reviews verschenen over de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Er zitten enkele positieve tussen, zoals de review op het blog van de bekende toy tester Cara Sutra, maar het algehele beeld is dat Satisfyer hier toch de plank misslaat. Een speeltje dat wèl heel goed wordt ontvangen is de Womanizer Inside Out. Deze nieuwe Womanizer stimuleert zowel de clitoris (luchtdruk) als de G-spot (vibraties) en heeft 12 intensiteitsstanden. Enige minpuntje: zijn prijs. Die is overal € 189,00. Bekijk de Womanizer Inside Out.

Satisfyer modellen

Onder zie je alle Satisfyer modellen staan. Advies: Uit reviews van bekende sex toy testers maak ik op dat er zowel aanraders als afraders zijn. Absolute aanraders zijn (naast de klassieke Pro 2): Satisfyer Pro Traveler, Satisfyer Pro Plus Vibration en de Satisfyer Pro Penguin Next Generation. Welke je beter niet kan kopen zijn: The Satisfyer Pro G-Spot Rabbit, Satisfyer Pro 4 Couples en de Satisfyer Pro Deluxe Next Generation.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro Traveler
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.