Realistische Vibrators van EasyToys (prima én voordelig)

Realistische Vibrators van EasyToysMag ik je voorstellen aan de familie Knots? Het zijn de broertjes Steve, Logan, Bruce, Phil, Sam, Dan en Tony. Bekijk ze allemaal. De knotsen lijken sprekend op elkaar; wat betreft karakter (allemaal een LUL) en hoe zij eruit zien, namelijk: realistisch, dus huidkleurig, geaderd rond de schacht en voorzien van een welgevormde eikel. Maar wie goed kijkt ontdekt dat de ene lul de andere lul niet is.

Wat zijn de verschillen?

Tony bijvoorbeeld is de enige van de familie met BALLEN (zie foto). Zijn top is spits en zijn schacht is sterk geaderd. Sam is de dikste van allemaal maar kan ook anaal gebruikt worden, doordat zijn schacht breed uitloopt. Onderaan zijn stam zitten stimulerende nopjes. Dan vindt iedereen een EIKEL, omdat zijn eikel wat groter is. Zijn aderen zijn wat dikker, zodat je hem goed kunt voelen. Logan is het PIKKIE, gewoon omdat hij kleiner is. Maar klein is fijn omdat Logan stimulerende nopjes heeft. Bruce is van allemaal de PISPAAL. Hij is iets minder goed gelukt. Zijn rug is wat gebogen en zijn eikel is nogal spits. Bruce is een beetje een lulhannes. Hij trilt niet maar BEEFT. Dan hebben we nog Steve en Phil. Steve is wat je noemt een GOUDEN PIK want álles KLOPT aan hem. Wat hem écht bijzonder maakt is zijn onderkant, die heerlijk geribbeld is waardoor jij extra lekker wordt gestimuleerd. We eindigen met Phil. Wie wil?

Hoe werken de vibrators?

De realistische vibrators van het merk EasyToys zijn gemaakt van een rubberachtig materiaal dat zacht en buigzaam is en levensecht aanvoelt. De vibrators hebben binnenin een harde kern, zodat je met de staaf kunt penetreren. De dikke buitenlaag is extra zacht voor optimaal comfort. Onderaan de vibrators zit een zwarte draaiknop waarmee je traploos de vibraties regelt. Niemand in huis hoort jou genieten, want de vibrators zijn zeer stil tijdens het gebruik. En wat de prijs betreft? Voor een PRIKKIE heb je een PIKKIE.

Realistische Vibrators van EasyToys bestellen

Wij zijn de familie Knots. Meer lezen?

Tony Realistische Vibrator
Bruce Realistische Vibrator
Phil Realistische Vibrator
Sam Realistische Vibrator
Logan Realistische Vibrator
Dan Realistische Vibrator
Steve Realistische Vibrator
›› Bekijk alle realistische vibrators
›› Bekijk alle artikelen van het merk EasyToys

›› Nieuw: De vibrator Top 10 - Bekijk hier - Wat zijn de 10 beste en populairste vibrators

Ik ben Annette Broekhuijsen 😁 en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC Internet BV in Veendam.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl