Realistische King Cock Stiffy vibrators

Het bekende Amerikaanse bedrijf PipeDream bracht in 2015 de King Cock dildo op de markt. Deze kunstlul ziet er bijzonder echt uit, voelt heel natuurgetrouw aan en is zacht en buigzaam en tóch stevig. In twee jaar tijd werden van deze toplul maar liefst 1,5 miljoen exemplaren verkocht (bron).

King Cock Vibrating Stiffy

King Cock Vibrating StiffySinds kort is er ook de King Cock Vibrating Stiffy line. Die bestaat op dit moment uit 7 realistische vibrators, allemaal gemaakt van kwaliteit rubber dat stevig is maar ook lekker flexibel. In de demonstratie video verderop kun je dat bekijken. De pikken hebben allemaal een lichte huidskleur, zijn voorzien van een welgevormde eikel en natuurgetrouwe aderen op de schacht.

De ballen hebben ze vergeten, maar op die plek bevindt zich een draaiknop. Daar kun je óók leuk mee spelen. Met die knop regel je multispeed de vibraties. Op 1 na hebben alle vibrators een heel sterke zuignap voor handsfree plezier.

De vibrators zijn vrij groot van formaat. De kleinste is de King Cock Realistische Vibrator – 20 cm (diameter: 4,60 cm.). De grootste is de King Cock Realistische XL Vibrator – 30 cm. Wil je dubbel gepenetreerd worden, dan kun je kiezen voor de King Cock Dubbele Penetratie Vibrator – 24 cm.

De vibrators zijn 100% waterdicht en geschikt voor een strapon. Het geluidsniveau is normaal. Batterij-type: 3x AAA. Niet meegeleverd, wel extra te bestellen.

Realistische King Cock Stiffy vibrators

King Cock Dubbele Penetratie Vibrator - 24 cm
King Cock Realistische Vibrator - 26 cm
King Cock Realistische Vibrator - 27 cm
King Cock Realistische Vibrator - 22 cm
King Cock Realistische Vibrator - 22 cm
King Cock Realistische Vibrator - 20 cm
King Cock Realistische XL Vibrator - 30 cm
›› Bekijk alle realistische vibrators

Demonstratie video King Cock Vibrating Stiffy

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.