Push It! Stotende Anaal Vibrator

Push It! Stotende Anaal VibratorKen je dat hiphop liedje nog van Salt-n-Pepa? PUSH IT.

♬ ♪ ♫ Ah, push it Ah, push it (Hit it) Oooh, baby, baby (…) Get up on this! ♬ ♪ ♫

Ik moest aan dat liedje denken toen ik in de shop van Dildootjes de Push It! stotende anaal vibrator ontdekte. Deze vibrator van het merk You2Toys is niet alleen anders dan alle andere anaal vibrators maar dit speeltje verschilt ook duidelijk van de meeste gewone stotende vibrators. Een gewone anale vibrator stimuleert de anus met vibraties maar maakt daarbij geen stotende bewegingen. Dat doet een zogenaamde ‘thrusting vibrator’ wel. Maar de stootfunctie van een dergelijk speeltje blijft beperkt tot een klein beetje op en neer bewegen. Dat voelt heel aangenaam aan maar een lekkere kerel stoot aanzienlijk beter. Nu komt het: de Push It! stoot óók beter.

Bestellen

Product: Push It! Stotende Anaal Vibrator
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 119,95

Stoothoogte van 6 cm.

Stoothoogte van 6 cm.Deze vibrator heeft een stoothoogte van maar liefst 6 centimeter. Dat vind ik best indrukwekkend. Het betekent concreet dat de bolvormige schacht met op het uiteinde de kleine, taps toelopende top tot 6 centimeters in en uit en weer in en uit kan bewegen. Wanneer je de Push It! tijdens het spelen aan het handvat vasthoudt, valt direct op dat onder de zilverkleurige ring de schacht geplooid is. In dit gedeelte bevindt zich het hart van de vibrator, namelijk de stootfunctie. Zet je de stootfunctie aan, dan zullen de zachte ribbels onderaan in de schacht zich tijdens het op en neer bewegen uitstrekken, zoals bij een accordeon: op en neer (de top) en heen en weer (de ribbels). Op die manier wordt de anus ook langs die weg gestimuleerd. De Push It! stoot in 3 verschillende snelheden. Vibreren doet hij in 7 intensiteiten. Al die standen bedien je eenvoudig met de drukknop aan de onderkant van het handvat. De stoten en de vibraties kun je onafhankelijk van elkaar regelen. Heb je dus even alleen behoefte aan de vibraties, dan zet je de stootfunctie gewoon uit.

Lange vibrator

Lange vibratorDe Push It! is een behoorlijk grote jongen, vooral wat betreft zijn lengte. Hij is 30 cm. lang (handvat meegerekend) en heeft een invoerdiepte van 15 cm. Op zijn breedst is hij 4.20 cm. De top is dankzij zijn vorm makkelijk in te brengen. Dat gaat nog makkelijker met wat glijmiddel (op waterbasis). De buitenlaag is gemaakt van glad en zacht siliconen materiaal dat veilig is voor het lichaam. Ik bedenk me opeens… Er is laatst bij ons ingebroken. Ik had de inbreker makkelijk weggejaagd met de Push It! anaal vibrator. Hem vasthoudend aan zijn handvat en ermee door de lucht zwaaiend. Ik had achter hem aan moeten rennen, met de vibrator in zijn hoogste stoot stand. *zoem* *zoem* *zoem* De inbreker had het van angst in zijn broek gedaan!

Tot zover de Push It! stotende anaal vibrator. Het liedje van Salt-n-Pepa eindigt zo (denk aan de stotende vibrator, in standje 3!):

♬ ♪ ♫ Ah
Ah, push it
Push it push push it push it
Push it, push push push it, push it
Push it, push it, push it push it push it
Push it, push it, push it push it push it ♬ ♪ ♫

Nu nog een paar billen om je lekker aan vast te houden!

Bestellen

Product: Push It! Stotende Anaal Vibrator
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 119,95

In de onderstaande demo video zie je de paarse Push It vibrator. Dit is exact hetzelfde model als de zwarte Push It! Stotende Anaal Vibrator, maar dan geschikt voor vaginaal en niet voor anaal gebruik. Je kunt desondanks goed de werking zien van de vibrator.

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.