Popcorn Vibrator – Maiskolf vorm

Popcorn Vibrator - Maiskolf vormProduct: popcorn vibrator.
Ik doe mijn boodschappen graag op de Albert Cuyp Markt in Amsterdam. Ik ben dol op die marktkoopmannen met hun onvervalste Amsterdamse humor. De leukste van allemaal was toch wel “BloemBloem”, de bloemenman. Met de woorden “BloemBloem” lokte hij zijn klanten naar zijn kraam. Zij kwamen als bijen naar de honing, zó leuk vonden zij zijn Joodse moppen. Maar “BloemBloem” is ermee gestopt, noodgedwongen. Op een dag is de geinponem slap gaan hangen. Nu zit hij in een rolstoel achter de garaniums. Het enige wat hij nog uitkraamt is: “BloemBloem… BloemBloem…”

›› Naar de winkel

De groenteboer is óók heel grappig maar die tapt schuine moppen. Daar moet je van houden. Weet je hoe zijn kraam heet? “KUT MET PEREN!” De groenteboer heeft van zijn vader de zaak overgenomen, die stond op de rand van een faillissement. De marktkoopman is nog betrekkelijk jong. Hij is lang en mager, een beetje een rare snijboon. Maar het moet gezegd: mét zakelijk instinct. De knul moet hebben gedacht: hoe maak ik die “2 ons groente en 2 ons fruit” wat aantrekkelijker voor de mensen? Hij is op een dag naast groente en fruit ook vibrators en dildo’s gaan verkopen, in de vorm van komkommers, bananen, chili pepers en maiskolven. Dankzij die grappige seksspeeltjes loopt zijn handel als een tiet. Van heinde en verre komen vrouwen bij hem hun spruitjes kopen.

Popcorn vibrator in maiskolf vorm

Popcorn Vibrator - Maiskolf vormEen paar dagen geleden kocht ik bij de groenteboer een vibrator in de vorm van een maiskolf van het merk You2Toys. Ik wees naar de grappige popcorn vibrator en vroeg: “Heeft dat ding een beetje kwaliteit?” Ik vroeg het omdat de vibrator slechts 15 euro kost. De snijboon keek me verbaasd aan en antwoordde: “Mevrouw, wat denkt u nou? Ik verkoop toch geen kut met peren?” Breed grijnzend pakte hij de mailkolf en zette de vibrator aan. Hij begon uit te leggen: “Deze gele Popcorn vibrator zet je aan met de draaiknop aan de onderkant. De vibraties zijn traploos regelbaar. Hij is gemaakt van PVC en is lekker buigzaam. Er zitten GEEN weekmakers in. Hij werkt op 2 AA batterijen, die zitten er niet bij. De vibrator is 24 cm. lang en heeft een maximale diameter van 4 cm.”

De groenteboer gaf me de vibrerende maiskolf. Langzaam gleed ik met mijn vingers langs de maiskorrels. Die voelden aangenaam zacht. Naast me was een oudere dame komen staan. Zij wees naar de maiskolf en zei: “Die is lekker met wat roomboter!” De groenteboer wees op zijn beurt naar de popcorn vibrator en zei: “En als u LEKKER HEET bent, dan PLOFT-ie de PAN uit!”

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Productvideo Popcorn vibrator You2Toys

Meer groente en fruit

Banaan vibrator
Popcorn Vibrator
Komkommer Dildo
Fun Banaan
Chili Vibrator
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.