Onslaught XL realistische Vibrator

De buurman heeft een lekkere grote, maar die is niet zo groot als deze hier. Wat een joekel, hè? En deze kan trillen! Dit is de Onslaught XL Vibrator van het merk Master Series. Een realistisch vormgegeven vibrator met een lengte van 35.50 cm. en een omtrek van 4.80 cm. Dat is wat je noemt een KNOTS. Hij heeft een handig handvat voor een goede grip. Met de KNOTS kun je met gemak de buurman doodknuppelen. Gewoon omdat het kan. En omdat je de buurman tóch niet meer nodig hebt.

De Onslaught XL vibrator heeft een geaderde schacht en een mooi gevormde eikel. De vibrator is gemaakt van stevig materiaal dat makkelijk is te reinigen. De vibrator heeft in totaal 13 vibratie standen: 9 patronen en 4 snelheden. Die bedien je met de drukknopjes aan de onderkant. De Onslaught XL is redelijk stil tijdens het gebruik en werkt op 4xAAA batterijen (exclusief).

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

De zwarte is nóg groter!

Enormass Vibrator Met Handvat
Onslaught XL Vibrator

Lees ookRenegade Monster Meat xl vibrator – zwart

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.