Marvelous Eggciter mini vibrator van CalExotics

Marvelous Eggciter mini vibrator van CalExoticsDit is de Marvelous Eggciter van CalExotics, lees ik op de verpakking. “Easy to operate – Powerful pinpoint action!” Ik haal het blauwe clitoris speeltje uit de doos, de poes die bij me op mijn bureau ligt duw ik even opzij. “Sorry Muis!” In mijn handen heb ik nu een mini vibrator in de vorm van een blauw EI. Wat is hiervan precies de bedoeling? Even de gebruiksaanwijzing erbij pakken. Moet ik bovenop het EI gaan zitten? En kom ik dan lekker klaar? Als ik maar niet ga kakelen! In de gebruiksaanwijzing staat:

EI-vormige mini vibrator voor stimulatie van de clitoris

“De Eggciter vibrator komt uit de Mini Marvels collectie van CalExotics en is een kleine vibrator in de vorm van een EI. Hierdoor is het speeltje multifunctioneel. Het blauwe siliconen laagje voelt heerlijk zacht aan de huid en maakt de vibrator volledig waterdicht, zodat je met de sextoy onder de douche of in bad kunt. De Eggciter werkt niet op batterijen maar is oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel. Na 2,5 uur laden is de accu vol en kun je 4 uur genieten in de laagste trilstand en 45 minuten in de hoogste stand. De Mini Marvels Eggciter heeft 10 verschillende vibratiestanden, van zacht strelend tot hard en intens. De sterktes regel je eenvoudig met de drukknopjes aan de voorkant. Appeltje-Eitje.”

Trilt krachtig en is heel stil; Eindoordeel?

Marvelous Eggciter mini vibrator van CalExoticsIk druk op het aan-knopje, de Marvelous Eggciter begint te trillen. De mini vibrator is 6,5 centimeter lang en trilt zeer krachtig, zodat je echt wat voelt. Ondanks zijn harde trilling is hij heel stil. Muis kijkt slaperig naar het trillende EI in mijn hand en begint genoegzaam te spinnen. Als ik de vibrator in standje 10 zet en hem daarna op mijn bureau leg, verandert de poes opslag in een POEMA. Muis springt op haar vier poten, geeft het EI een harde zwieper, en jaagt in mijn slaapkamer – mep – mep – achter de vibrator aan.

Muis heeft dit speeltje GOEDGEKEURD!

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

VIDEO: Mini Marvels Silicone Marvelous Eggciter™ by CalExotics

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.