LELO Bruno – Een heel goede prostaat vibrator

Ga eens naar bed met Bruno! Wie is Bruno? Bruno is de zeer luxe prostaat massager van het Zweedse topmerk LELO. Bekijk in de winkel. Wie gaat Googlen op ‘reviews’ en ‘prostaat massagers’ ontdekt dat de LELO Bruno in vrijwel elke test bij de top 3 zit. Waarom Bruno een heel goede prostaat vibrator is heeft vooral te maken met zijn krachtige motoren die diepgaand en intens kunnen trillen, ook als je de toy in een lage vibratiestand hebt staan. Hierover vertel ik je verderop meer.

Daarnaast is de LELO Bruno gemaakt van de aller beste materialen die fluweelzacht aanvoelen en 100% veilig zijn voor het lichaam. Het medische siliconen is niet alleen heel zacht maar voelt ook glad aan waardoor de vibrator makkelijk naar binnen glijdt. Het materiaal is bovendien heel buigzaam zodat je goed bij elk plekje kunt komen. De LELO Bruno is middelgroot van formaat waardoor hij ook geschikt is voor de beginner. Invoerdiepte is 9 cm. Maximale diameter is 3 cm.

In het onderstaande overzicht zie je de LELO Bruno staan. Klik je op de foto, dan ga je naar de winkel.

Tekst loopt door…

LELO - Bruno Prostaat Massageapparaat Zwart
Lelo - Bruno Prostaat Massager Paars
LELO - Hugo Prostaat Massager Diep Roze
›› LELO Bruno Prostaat Massageapparaat
›› LELO Hugo prostaat massager

6 standen, oplaadbaar & waterdicht

De LELO Bruno kan in 6 snelheden en patronen vibreren. De verschillende standen zijn gemakkelijk te bedienen met de drukknopjes. Er bestaat ook een uitvoering met een draadloze afstandsbediening (12 meter bereik). Sommige mannen vinden dit nog prettiger werken. Ik heb het hier over de LELO Hugo. Hugo heeft geen 6 maar 8 standen en werkt met de exclusieve SenseMotion technologie. Daarbij reageren de vibraties op het bewegen van de afstandsbediening. Zo kun je dus nog gevoeliger zelf de prostaat masseren, alsof het speeltje jouw eigen gevoelige vinger is. Al deze extra’s maken de LELO Hugo wel een stuk duurder. Mijn advies: kies lekker voor de goedkopere variant. Deze werkt net zo effectief. De LELO Bruno vibrator is gemakkelijk op te laden via de bijgeleverde USB-kabel en is 100% waterdicht zodat je er heerlijk mee kunt ontspannen in een warm bad.

Krachtige, diepe vibraties

De LELO Bruno wordt vooral geroemd om zijn krachtige vibraties die worden opgewekt door twee motoren, een aan elke kant. Met die motoren werkt Bruno zich voor je uit de naad. En dat ga je voelen! Door de diepgaande en intense vibraties krijgen mannen een betere dus hardere erectie en zij ervaren een zogenaamd ‘prostaat orgasme’. Dit type orgasme is groter, duurt langer en voelt intenser dan een normaal orgasme. De meeste mannen lukt het om met de LELO Bruno het felbegeerde hands-free orgasme op te wekken. Het hands-free orgasme ontstaat door enkel en alleen prostaat massage, dus zonder daarbij te hoeven masturberen. Maar de meeste mannen vinden het wel heel prettig om zich tijdens de prostaat massage af te trekken. Dat is trouwens ook aan te raden! Uit serieus onderzoek blijkt dat prostaat massage in combinatie met masturbatie voor een 33% krachtiger en bevredigender orgasme zorgt. Je BOL slaat op HOL.

Naar de winkel

LELO - Bruno Prostaat Massageapparaat Zwart
Lelo - Bruno Prostaat Massager Paars
LELO - Hugo Prostaat Massager Diep Roze
›› LELO Bruno Prostaat Massageapparaat
›› LELO Hugo prostaat massager

Demonstratie video

Meer informatie

– Op onze zustersite VibratorPlaza.nl kun je reviews lezen. Dit zijn klantbeoordelingen die door ons handmatig zijn gecontroleerd op echtheid. Klik hier.
– In mijn artikel ‘Vibrators van de beste merken‘ leg ik aan de hand van een video uit wat precies bedoeld wordt met “diepgaande en intense trillingen”. Lees hier.
Bekijk hier de beste prostaat vibrators (met ‘rommelende vibraties’, zoals je ze wilt hebben!)
Wat is de beste prostaat dildo?
De beste vibrators voor mannen
Hoe kunnen mannen een wand vibrator gebruiken?

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.