Layaspot 2. van Fun Factory – Goede clitoris vibrator

Het Duitse merk Fun Factory staat bekend om zijn goede en effectieve vibrators. Goed zijn de vibrators omdat ze gemaakt worden van zachte en sterke materialen die veilig zijn voor het lichaam. Daarnaast zijn de speeltjes dankzij de 3 ronde drukknoppen makkelijk te bedienen. Maar nog belangrijker: de vibrators zijn heel effectief omdat ze zijn uitgerust met krachtige motors waardoor de vibraties ook in de zachtste stand diepgaand en intens zijn, zodat je makkelijk tot een hoogtepunt kunt komen.

Vandaag schrijf ik over de populairste vibrator van Fun Factory, het is de Layaspot 2. Deze clitoris stimulator kun je kopen bij Dildootjes.

Layaspot 2 - Zwart

Layaspot 2 van Fun Factory populairste

Layaspot 2 van Fun Factory populairsteVan alle Fun Factory vibrators is de Layaspot 2. de populairste. De Layaspot 2 is een compacte, platte opleg vibrator van slechts 10,5 cm. lang. Deze kleine krachtpatser voelt zacht en glad aan (100% body safe siliconen) en is vormgegeven naar de contouren van de venusheuvel. Door zijn speciale vorm heeft deze clitoris vibrator een goede grip waardoor hij makkelijk is vast te houden. Je kunt de Layaspot 2 op de intieme delen leggen zodat de trillingen intensief hun werk doen, maar de vibrator is ook heel goed handsfree te gebruiken. Klem gewoon jouw benen eromheen en houd het speeltje liggend op bijvoorbeeld de buik tegen jouw lichaam aangedrukt. De Layaspot 2. is geschikt voor beginners en gevorderden.

Makkelijk te bedienen

De vibrator is makkelijk te bedienen. Op het toestel zitten 3 druknopjes. Met de rode Fun Factory-knop zet je de vibrator aan en ook weer uit. Met de andere twee knopjes regel je de snelheden en de patronen. Je kunt kiezen uit 10 vibratie standen: 4 snelheden en 6 patronen. Het apparaatje is heel stil tijdens het gebruik ervan.

Waterdicht & oplaadbaar

Je kunt ermee onder de douche en in bad, hij is volledig waterdicht. Dit is ook handig bij het schoonmaken, je houdt de vibrator gewoon onder de lopende kraan en maakt hem schoon met wat milde zeep. Batterijen zijn niet nodig, opladen doe je met de bijgeleverde USB-oplaadkabel.

De Layaspot 2. is ontworpen voor de vrouw maar kan ook door beide partners worden gebruikt tijdens het voorspel. De Layaspot 2. heeft verder alle eigenschappen waar een goede beginners vibrator aan moet voldoen.

De Layaspot 2. vibrator kun je kopen bij Dildootjes in de kleur zwart.

Advies: Heb je diepe trillingen nodig om tot een orgasme te kunnen komen, kies dan liever voor een krachtige wand vibrator, zoals de DOXY.

Layaspot 2 - Zwart

Clitoris vibrators

Europe magic wand massager
Doxy Die Cast Vibrator - Zilver
Lily 2 Plum - Bordeaux & Chocolade Geur
LELO Nea 2 Obsidian - Zwart
Layaspot 2 - Zwart
Touch We-Vibe - paars
Tango we-vibe Roze
LELO Smart Wand - Large
Doxy Number 3
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Womanizer 2Go - Zwart
›› Bekijk alle wand vibrators
›› Bekijk alle opleg vibrators
›› Bekijk alle luchtdruk vibrators
›› Bekijk alle mini vibrators

›› Wij zijn Marc en Annette Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.