Laat je tong trillen met de Lick It tongvibrator

Alweer een tijd geleden schreef ik over de Inspire Flickering Intimate Arouser. Dit is een vibrator die echt kan likken. Daarvoor is het speeltje uitgerust met een klein tongetje dat is gemaakt van heel zacht en flexibel siliconen materiaal. De Inspire Arouser met bewegende tong kan in 10 vibratiestanden trillen. Alle functies bedien je eenvoudig met de drukknoppen op het handvat. Op deze pagina vind je een demonstratie video. Deze orale seks simulator is bedoeld voor directe stimulatie van de clitoris en wordt volgens de fabrikant veel gebruikt door koppels die de likkende vibrator gebruiken tijdens het voorspel.

›› Bekijk in de winkel

Een ander seksspeeltje dat gemaakt is voor koppels en waarmee orale seks nóg leuker wordt is de Lick It Tongue Vibe tongvibrator van het merk Trinity Vibes. Prijs; € 7,95. Te koop in de winkel van dildootjes.nl. De Tongue Vibe is een heel kleine vibrator die bedoeld is om om je tong te schuiven. Zit hij om je tong, dan kun je jouw lief likken met jouw eigen trillende tong. De vibrator voelt zacht aan en is gemaakt van flexibel en rekbaar materiaal. Daardoor past hij altijd en voelt hij comfortabel aan. De vibrator is inclusief batterijen en is voor eenmalig gebruik. Je zet de vibraties eenvoudig aan met het schuifknopje aan de achterkant, waarna je voor ongeveer 40 minuten heerlijk kunt genieten van extra stimulatie.

›› Bekijk in de winkel

Meer lik en zuig speeltjes

Venus Lips
Clit Massager
Lick It
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Inspire Arouser Met Tong
Womanizer Starlet - Snow
Butterfly Flutt-Her Zuigende Vibrator
LELO Ora 2 - Midnight Blue
Womanizer Premium Red & Gold
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.