Goede eerste vibrator – Lily tarzan vibrator

Goede eerste vibrator – Lily tarzan vibratorHet was lente in de ogen van de tandartsassistente en Lily voelde vlinders in haar buik fladderen. Voor de dokter. Zo leuk vond zij hem. Maar ja… De dokter – zo wist Lily dondersgoed – was heel erg vreselijk getrouwd. Met de tandarts iets beginnen, dat vond zij niet kies. Maar bovendien: bloedje link: hij was getrouwd met een OOGARTS! Die hebben alles in de gaten! En nemen WRAAK!!! Je weet wel: oog om oog tand om tand. Daar had Lily geen trek in.

Maar ja…

De tandarts vond zijn rondborstige assistente ook heel erg leuk en gaf ‘zijn lachebekje’ voor haar verjaardag een klap voor haar billen een schattige roze tarzan vibrator. Het is de Lily Vibe van het merk EasyToys. De dokter zei erbij: “Voor de nachtjes dat ik jouw gaatjes niet kan vullen.” Hij praatte met consumptie.

Bah!

Toen de grapjes van de tandarts Lily op haar zenuwen begonnen te werken, besloot de nog jonge tandartsassistente haar baas te dumpen. In het WORTELKANAAL. Lily ging voortaan alleen verder. Alleen met haar geweldig fijne tarzan vibrator. Want daar werd zij gelukkig van! Weet je waarom?

Goede eerste vibrator – Lily tarzan vibrator

Goede eerste vibrator – Lily tarzan vibratorDe roze Lily vibrator is een perfecte eerste vibrator en is op dit moment een van de populairste tarzan vibrators in onze winkel. Dat is niet zo gek, want de Lily ziet er leuk uit, kost maar 3 tientjes en hij heeft een fijne trilling, dankzij de 2 motortjes in ieder uiteinde.

De vibrator voelt zijdezacht aan en stimuleert tegelijkertijd jouw clitoris en G-spot met haar gebogen design. Zowel de schacht als de clitoris stimulator zijn flexibel waardoor de vibrator comfortabel aanvoelt en meebuigt met het lichaam voor de juiste pasvorm. Je kunt kiezen uit 10 vibratiestanden. Deze bedien je eenvoudig met de drukknopjes op het handvat. Tip: bekijk de productvideo (scroll of veeg omlaag).

›› Bestel de Lily in de winkel

Advies: Lily is een goede eerste vibrator. Hij voelt fijn aan en is heel betaalbaar. Dankzij de ergonomische, vrouwelijke vormen zorgt ze er voor dat jij iedere keer weer geniet van een hoogtepunt met jezelf. Maar ben je geen beginner meer en heb je echt al wat meer ervaring, dan zou ik kiezen voor een wat grotere vibrator die nog wat krachtiger stimuleert. Zo’n vibrator is de Happy Rabbit. Daar word je blij van. Bekijk in de winkel. Of lees eerst op deze pagina waarom de Happy Rabbit goed is.

Productvideo Lily Vibe


›› Bestel de Lily in de winkel

Lees ook mijn grappige verhaaltje over de Standaard staafvibrator met gedraaide ribbels

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.