Erotische cadeauset met vingervibrator

Erotische cadeauset met vingervibratorVandaag schrijf ik over de Horoscoop Erotische Cadeauset van het merk Bijoux Indiscrets. De Horoscope Giftset bevat een siliconen vingervibrator (met krachtige trillingen), een kettinkje met een edelsteen en een clitorisbalsem met steranijs aroma. De Horoscope Giftset van Bijoux Indiscrets is een geweldig cadeau om te krijgen maar ook om aan een geliefde weg te geven, zéker wanneer zij waarde hecht aan haar sterrenbeeld.

›› Bekijk alle beschikbare horoscopen
›› Bekijk alle ceadeausets
›› Bekijk alle vinger vibrators

In het nu volgende verhaaltje vertel ik alles over de Horoscope Giftset van Bijoux Indiscrets. Ik heb voor de informatie de horoscoop van de Tweelingen gebruikt. Verderop in het verhaaltje kun je een video bekijken. Veel plezier!

Erotische cadeauset met vingervibrator

Erotische cadeauset met vingervibratorOmdat Nienke al een lange tijd rondliep met levensvragen die zij maar niet beantwoord kreeg, is zij op een dag naar een paragnost gestapt. De man stelde zich aan Nienke voor als ‘Ziener Gerard Croissant’. De ziener was slank en zag er keurig gekleed uit. Hij was jong en niet onknap. Het enige wat echt aan hem opviel was zijn grote donkere zonnebril. Toen Nienke iets te lang naar de zonnebril staarde, wees de helderziende naar zijn bril en zei verontschuldigend: “Ik ben blind, ziet u?” Nienke zag het. De vraag was: kon hij straks wel alles helder zien?

Toen Nienke tegenover de paragnost aan tafel ging zitten, stelde zij hem de vraag: “Is helemaal niets kunnen zien niet lastig voor een helderziende?” De man schudde met zijn hoofd en zei resoluut: “Nee hoor, helemaal niet. Het is een kwestie van VOELEN.”
“Voelen?”, herhaalde Nienke, terwijl zij naar zijn lange handen keek.
De paragnost glimlachte beleefd. Toen zei hij: “Wat kan ik voor u betekenen?”
Nienke ging rechtop zitten en begon te vertellen: “Mijn sterrenbeeld is Tweelingen en nu las ik in het spirituele tijdschrift Happinez dat Tweelingen in de maand november worstelen met de grote levensvragen. Daar heb ik dus ook last van. Ik worstel me suf met vragen als: Waarom ben ik op aarde? Is er een god? Heeft mijn leven zin? Wordt er nog geneukt? Ik word er somber van, krijg er pukkels van en voel me leeg van binnen.”
De paragnost knikte begrijpend. Na een korte stilte ze hij: “U beseft dat u vecht met uw eigen hersenschimmen, maar de vraag is nu: hoe word je ze de baas?”
Nienke knikte.
“Sluit vrede met uw hersenschimmen”, adviseerde de paragnost, “en ga genieten van de leuke dingen in het leven.”
“Zoals wat?”, vroeg Nienke.
De paragnost haalde een doosje uit de la van zijn bureau en zei: “U kunt bij mij de Horoscoop Tweelingen Giftset van het merk Bijoux Indiscrets kopen. De cadeauset bevat een siliconen vingervibrator met krachtige trillingen, een kettinkje met een Tijgeroog edelsteen en een clitorisbalsem met steranijs aroma. Bekijk in de winkel.

Na de video gaat het verhaaltje verder…

Demonstratie video


›› Bekijk alle beschikbare horoscopen

Erotische cadeauset met vingervibratorDe paragnost: “De Giftset van Bijoux Indiscrets is een geweldig cadeau om te krijgen maar ook om aan een geliefde weg te geven. Want iedere vrouw verdient het om verwend te worden. De vingervibrator is voorzien van 10 verschillende vibratiestanden en kan gebruikt worden om gevoelige plekjes mee te stimuleren. De clitorisbalsem zorgt voor extra stimulatie en genot dankzij het verwarmende effect. Het aroma van de balsem is speciaal afgestemd op het natuurlijk element dat bij het sterrenbeeld Tweelingen past: lucht.” De paragnost haalde de artikelen uit de doos. De hanger met de tijgeroog edelsteen gaf hij aan Nienke. Nienke bekeek de steen. Ze vond hem mooi. Toen ze het kettinkje om haar nek hing, vroeg ze: “Heeft die steen ook genezende krachten?” De paragnost knikte. Hij legde uit dat de Tijgeroog de drager beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en dat de steen moed, kracht en vertrouwen geeft om interne conflicten en besluiteloosheid tegen te gaan. De steen werkt rustgevend en helpt om overzicht te bewaren en doelen te bereiken. Tijgeroog geeft je meer inzicht in jezelf en anderen waardoor het grote geheel duidelijker wordt.
Nienke keek naar de vingervibrator die voor haar op tafel lag. Ze vroeg: “Wekt die steen ook de lust op?”
De paragnost antwoordde: “Flink aan likken.”

›› Bekijk alle beschikbare horoscopen
›› Bekijk alle ceadeausets
›› Bekijk alle vinger vibrators

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.