Driedubbele Tarzan vibrator van EasyToys – Raving Rabbit Vibe

Met een vibrator komt een vrouw tot een hoogtepunt.

Goh. Echt waar?!

Maar het ene hoogtepunt is het andere niet. Wist je dat er maar liefst 4 soorten orgasmes bestaan? Dat zijn: het clitoraal en vaginaal orgasme en het gemengd en meervoudig orgasme. Ik vergeet nog een orgasme: dat is het tepel-orgasme. Moeder natuur was in een geile gulle bui. Maar nu komt het slechte nieuws: de meeste orgasmes zijn maar voor bar weinig vrouwen weggelegd. Pesterijtje van moeder natuur. De meeste vrouwen komen alleen clitoraal klaar. Als zij al klaarkomen.

Driedubbele Tarzan vibrator van EasyToys

Driedubbele Tarzan vibrator van EasyToysGelukkig is er de Tarzan vibrator. Met een tarzan vibrator wordt de kans groot dat een vrouw een ‘gemend orgasme’ opwekt. Dit orgasme ontstaat wanneer de clitoris gelijktijdig met de G-spot wordt gemasseerd. Op die manier ontstaat een dieper en vollediger orgasme. Wil je echt even helemaal van de wereld zijn, dan kun je de paarse driedubbele tarzan vibrator van het merk EasyToys gebruiken. Prijs: € 37,95. Deze vibrator met de naam Raving Rabbit Vibe stimuleert naast de clitoris en de G-spot binnenin óók nog eens de anus.

Vergeet de anus niet

De anus wordt tijdens seks vaak vergeten en dat is zonde. Wist je dat de gevoelszenuwen in en rondom de anus lijken op die van de zenuwen in de clitoris en de vagina? Het voelt om die reden lekker wanneer de anus gestreeld, gemasseerd of gepenetreerd wordt. Stimulatie van de gehele vagina in combinatie met de anus levert bij de meeste vrouwen een duidelijk voelbaar heftiger orgasme op. Hier bestaat zelfs een naam voor: het anaal orgasme. Dit orgasme was moeder natuur vergeten.

Driedubbele stimulatie

De paarse driedubbele tarzan vibrator heeft een realistisch gevormde schacht die is gemaakt van extra zacht en glad materiaal. In de schacht zitten kralen die samen met de eikel kunnen ronddraaien. Deze roterende bewegingen masseren de inwendige vagina en prikkelen de G-spot. De buigzame clitorisstimulator is voorzien van oortjes die tegen de clitoris trillen. De anale stimulator is gemaakt van extra zacht, glad materiaal en heeft een bolvormige schacht. Breng bolletje voor bolletje in je holletje (sorrie) en ontdek de meest gevoelige plekjes. In de rabbit vibrator en anus stimulator zitten aparte motoren voor dubbel genot. De tarzan heeft 12 vibratiestanden en 4 rotatiestanden die je apart van elkaar kunt bedienen.

Conclusie: Uit mijn beschrijving wordt duidelijk dat de driedubbele tarzan vibrator van het merk EasyToys jou op diverse manieren tot een hoogtepunt brengt. Hij kan trillen, draaien, graaien en zwaaien. Heerlijk gewoon zo’n Tarzan die alles kan. Wel jammer dat hij de ramen niet kan lappen.

Op de bestelpagina vind je alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Bekijk ook: De zwarte en luxe Happy Rabbit Triple Curve Tarzan Vibrator. Drie zachte en flexibele stimulatie punten die meebuigen met het lichaam; krachtige vibraties (3 motoren), waterdicht en oplaadbaar. € 97,95. Bekijk in de winkel. Advies: Lees de review over de Happy Rabbit vibrators in mijn artikel: ‘Vibrators van de beste merken’

Driedubbele vibrators

Double Up Stim-U Siliconen Vibrator
Drie dubbele rabbit vibrator
Triple Vibe Tarzan - Roze
Drievoudig Plezier Vibrator
Driedubbele vibrator met 7 vibraties
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.