De LELO Sona stimuleert de clitoris met geluidsgolven

Een gewone opleg vibrator masseert de clitoris met trillingen. De Womanizer luchtdruk vibrator werkt op een andere manier, namelijk: met pulserende luchtdrukgolven. Deze ‘zuigende’ werking levert een uniek gevoel op dat veel weg heeft van orale seks in combinatie met stimulatie met de vingers. Door de luchtdruk pulsaties komen vrouwen gemakkelijk en krachtig klaar, tijdens één sessie vaak meerdere keren na elkaar.

Overal op het internet kom je ervaringen met de Womanizer tegen. Vrouwen zijn vrijwel allemaal positief, om niet te zeggen: jubelend en juichend. Zij vinden het zuig speeltje “hemels lekker” of zelfs “goddelijk”. Het Zweedse bedrijf LELO, bekend van zijn kwaliteit vibrators, moet hebben gedacht: hoe kan het nóg lekkerder?

De LELO Sona

De LELO SonaLELO ontwikkelde de Sona clitoris massager. Deze stimulator vibreert niet en zuigt ook niet maar werkt met geluidsgolven. Vandaag vertel ik je er alles over. Onder zie je de LELO Sona staan, te bestellen bij Dildootjes.nl. De LELO Sona Cruise staat er ook bij. Deze variant heeft Cruise Control en is 20% intenser bij veel druk. Wat van deze twee opties de meerwaarde is? Dat is mij eerlijk gezegd niet helemaal duidelijk geworden. De LELO Sona heeft in totaal 8 standen die te bedienen zijn met de drukknopjes op het handvat. Het speeltje is 100% waterdicht, oplaadbaar en wordt geleverd in een luxe verpakking.

LELO Sona Cruise - Zwart
LELO Sona Cruise - Donkerroze
LELO Sona Cruise - Roze
LELO Sona - Zwart
LELO Sona - Roze
LELO Sona - Donkerroze

Hoe werkt de LELO Sona?

“Meet the sonic massager that stimulates 75% more of your clitoris for a feeling that will change your life, one orgasm at a time.”

Het Zweedse bedrijf LELO ontwikkelde de unieke Sona clitoris massager, als verrassend antwoord op de populaire Womanizer en Satisfyer. De Sona ziet er met zijn ronde opening aan de bovenkant uit als een luchtdruk vibrator, maar daarmee houdt dan ook elke vergelijking op. De Sona zuigt niet en vibreert ook niet. Deze clitoris stimulator werkt met ‘sonic waves’, oftewel: geluidsgolven. Deze geluidsgolven stimuleren niet alleen de buitenkant van de clitoris (het knobbeltje), zoals een gewone vibrator dat doet, maar de Sona dringt door tot de gehele clitoris; óók het gedeelte dat verborgen zit in het lichaam wordt seksueel geprikkeld. LELO omschrijft de geluidsgolven als ‘gentle sonic waves’, oftewel: teder en zacht.

Orgasme wordt langzaam opgebouwd

Hoe voelt de LELO Sona? Ik heb veel reviews gelezen, o.a. van de bekende toy testers Emmeline Peaches en Suzannah Weiss en vrijwel iedereen heeft moeite om precies te omschrijven hoe de Sona voelt. Duidelijk is in ieder geval dat vergeleken met de Womanizer en de Satisfyer de Sona nóg intenser aanvoelt. Daar moet je dus van houden. De luchtdruk vibrators geven een zuigend gevoel, terwijl de geluidsgolven meer aanvoelen als een beweging. Maar er zijn ook weer bloggers die ‘die beweging’ toch het meest vinden lijken op wat je voelt wanneer je een luchtdruk stimulator gebruikt. In de video onderaan wordt ‘die beweging’ van de SONA goed uitgelegd. De Womanizer richt zich vooral op de clitoris aan de buitenkant en zorgt vaak al binnen 2 minuten voor een orgasme, de Sona doet zijn werk vooral van binnenuit en bouwt het orgasme langzaam op. Omdat het orgasme langzaam wordt opgebouwd is de uiteindelijke climax explosief, heel diepgaand en langdurend. Dit maakt de Sona denk ik bijzonder.

Emmeline Peaches eindigt haar review over de LELO Sona met de woorden:

“I absolutely adore the Lelo Sona and find that it really does stimulate me in ways that vibrators just can’t (at least not while also operating at some of their lowest intensities, like the Sona does when I use it). I can’t help but feel incredibly optimistic about this product and I highly recommend it. I hope it can give you the sensations that it has given me.” (bron)

Er zijn trouwens ook toy testers die niet zoveel kunnen met dit speeltje en liever de Womanizer gebruiken.

In de video wordt goed uitgelegd wat de Sona precies doet.

LELO Sona Cruise - Zwart
LELO Sona Cruise - Donkerroze
LELO Sona Cruise - Roze
LELO Sona - Zwart
LELO Sona - Roze
LELO Sona - Donkerroze
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.