Butterfly Flutt-Her Zuigende Vibrator

Butterfly Flutt-Her Zuigende VibratorValerie droomde dat ze gebeft werd door een vlinder. Ze lag in de tuin naakt te zonnen en zomaar uit het niets streek een Witje neer op haar boterbloem. Het was geen echte vlinder, de kleine fladderaar stond symbool voor haar ex-vriendinnetje, die heette Vlinder. Valerie miste Vlinder nog elke dag. Om uiteenlopende redenen en omdat Vlinder heerlijk kon beffen. Maar Vlinder kon niet alleen lekker likken, ze bleek ook picobello te kunnen pijpen. Lang verhaal kort: Vlinder vloog in de armen van een man. Een NACHTMOT. 😩

Butterfly Flutt-Her Zuigende Vibrator

Toen Valerie uit haar droom ontwaakte, voelde ze weer de liefde voor Vlinder. Ze staarde slaperig naar het plafond – zat daar nou een motje? – en pinkte even een traantje weg…

Ach, welnee! Ze pinkte HELEMAAL geen TRAAN weg! Ben je BESODEMIETERD!

Ze rukte KLEDDERNAT de la van haar nachtkastje open en pakte haar Butterfly Flutt-Her zuigende vibrator. Die heeft Valerie voor haar verjaardag van Vlinder gekregen. De twee zijn nog altijd goede vriendinnen. “Zo denk je nog eens aan me”, had Vlinder gezegd.

Naar de winkel

Product: Butterfly Flutt-Her Zuigende Vibrator
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 72,95 (op het moment van schrijven)

Hoe werkt de Butterfly Flutt-Her?

Butterfly Flutt-Her Zuigende VibratorDe paarse Butterfly Flutt-Her van het merk Fantasy For Her bestaat uit een cup die de vorm heeft van een vlinder. Van binnen is de cup voorzien van talloze zachte nopjes. De cup met nopjes plaats je op jouw intieme zone. Als de cup goed over de opening van de vagina zit, druk je op de ‘zuig knop’ van de afstandsbediening. De cup zal nu vacuüm zuigen. Het zuigende effect kun je nu zelf gaan regelen met het ontluchtingsventiel. Met het ontluchtingsventiel kun je het vacuüm eenvoudig weer opheffen. Door steeds kort op het ventielknopje te drukken, creëer je een nog intensere stimulatie; de clitoris wordt als het ware ‘melkend’ afgezogen wat het gevoel geeft van orale seks. De Butterfly Flutt-Her kan naast zuigen ook krachtig vibreren. De 7 verschillende vibratiestanden regel je met de drukknop op de afstandsbediening. Door te spelen met de zuig en vibratie buttons kun je toewerken naar een heerlijk hoogtepunt.

Bestellen

Product: Butterfly Flutt-Her Zuigende Vibrator
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 72,95 (op het moment van schrijven)

Te combineren met de Nipple Suck-Hers Vibrerende Tepelzuigers

Lik en zuig speeltjes

Venus Lips
Clit Massager
Lick It
Inspire Arouser Met Tong
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Womanizer Starlet - Snow
Butterfly Flutt-Her Zuigende Vibrator
LELO Ora 2 - Midnight Blue
Womanizer Premium Red & Gold
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.