Dorr Spot tril eitje en oplegvibrator in 1

Dorr Spot tril eitje en oplegvibrator in 1Tril eitjes zijn nog steeds heel populair, vooral bij koppels die van avontuur houden. De speeltjes zijn vaak op afstand bestuurbaar, zodat je er spannende spelletjes mee kunt spelen op openbare plekken, zoals in een chique restaurant, drukke treincoupé of volle moskee. Volle moskee? 😁 Welja, waarom niet, sommige trileitjes zijn ook geschikt voor mannen.

In het kort

Vandaag vertel ik je alles over het Dorr Spot luxe tril eitje met opleg vibrator, die tevens dienst doet als draadloze afstandsbediening (10 meter bereik). Bedoeld voor vrouwen. Kernwoorden: luxe, zacht en glad, goede grootte, krachtige en diepe vibraties, maakt weinig geluid, 6 standen, oplaadbaar, waterdicht en ideaal voor koppels. De remote kan meetrillen met het eitje (jij voelt wat zij voelt) en kan ook als opleg vibrator worden gebruikt. Je koopt dus eigenlijk 2 toys in één. De trillingen van de remote kun je ook uitzetten. Advies: Verderop in mijn bijdrage lees je over ervaringen met het Dorr SPOT vibratie eitje en ik vertel je wat zijn plus- en minpunten zijn.

Bestellen

Dorr Spot - Roze
Dorr Spot - Zwart
›› Dorr Spot vibratie eitje – Zwart
›› Dorr Spot vibratie eitje – Roze

Demo video: Dorr Spot Wireless Egg met Lay-On Vibrator

Wat zijn goede trileitjes?

Tril eitjes geven alleen plezier als ze een beetje krachtig en diepgaand kunnen trillen, lekker zacht aanvoelen, makkelijk zijn in te brengen en weer te verwijderen en ook niet onbelangrijk: als de speeltjes stil zijn tijdens gebruik. Dat laatste is cruciaal in de stiltecoupé of 5-sterren restaurant. 😊 Trileitjes met draadloze afstandsbediening zijn alleen spannend als ze een groot bereik hebben. En als de remote het ook altijd goed doet en niet onverwachts begint te haperen. Kortom, ben je van plan een trilei te kopen, schaf dan een goede aan. Mijn advies: laat te goedkope modellen links liggen, vanaf zo’n € 34.95 (adviesprijs) heb je een heel redelijke te pakken. Goede trileitjes kun je kopen vanaf € 49,95. De Dorr SPOT is duurder maar dit vibratie eitje is samen met de LELO Lyla 2. de beste keuze.

Dorr Spot luxe tril eitje

Dorr Spot luxe tril eitjeHet tril eitje van het luxe merk Dorr is een goede keuze (lees ook even over de ervaringen verderop). Je kunt het speeltje bestellen in de kleuren roze en zwart. Het middelgrote tril-ei is gemaakt van zachte, gladde siliconen waardoor het aangenaam over de huid glijdt. Vanzelfsprekend is het materiaal volledig veilig voor het lichaam. De afmetingen zijn: 11 cm. (lengte); 8 cm. (invoerdiepte) en 3,30 cm. (maximale diameter).

2 toys in één

Het Dorr Spot tril-ei heeft een draadloze afstandsbediening. Bijzonder is dat deze remote net als het eitje kan trillen, zodat degene die het ei bedient kan voelen wat voor vibraties zijn of haar partner op dat moment ervaart. De afstandsbediening is zo ontworpen dat deze als opleg vibrator gebruikt kan worden. Je koopt dus eigenlijk 2 toys in één. Zowel het tril-ei als de opleg vibrator hebben diepe vibraties. De speeltjes zijn uiteraard ook tegelijkertijd te gebruiken voor stimulatie van zowel de clitoris als de vagina. De Dorr Spot is oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel. Na 2 uur laden is de accu vol. Met een volle accu kun je volgens de fabrikant 3 uur spelen, maar dit zal in de praktijk denk ik wat korter zijn.

Denk even om het volgende…

De motor in het eitje is heel stil, maar de opleg vibrator maakt best wat geluid. Dat is de enige tegenvaller. Maar gebruik je de oplegvibrator alleen als remote (zonder de trillingen), dan maakt deze geen geluid en zo is de Dorr SPOT wel heel stil. Het stilste vibratie ei is trouwens de LELO Lyla 2. De Dorr SPOT komt op nummer 2. De opleg vibrator heeft slechts 1 trilstand (het eitje heeft er 6) maar die ene stand is wel heel krachtig en voelt fijn aan. Koop je de Dorr SPOT dan krijg je er een GOEDE stimulator bij.

10 meter bereik

10 meter bereikGa je het Dorr Spot tril-ei buitenshuis gebruiken, dan kun je je hart ophalen. De draadloze afstandsbediening heeft namelijk een bereik van ongeveer 10 meter en het eitje trilt heel stil en is dus heel discreet. Het spanningselement van een vibratie ei zit hem niet alleen in het niet ontdekt worden op openbare gelegenheden. Het is vooral spannend dat jouw partner de controle heeft over het speeltje dat jij draagt. Hij of zij bepaalt wanneer het eitje aan gaat en op welke stand; begint jouw lief in de laagste stand of knalt de bruut hem meteen in standje 10? *gil* Ook heel geschikt tijdens het voorspel, gewoon lekker samen in bed. De Dorr SPOT heeft 6 standen.

Ervaringen

Op internet lees je overwegend positieve ervaringen van vrouwen (en hun partners) met het Dorr Spot tril-ei. Pluspunten zijn: het eitje ziet er schitterend uit, voelt heerlijk zacht aan en trilt erg lekker. Het maakt bovendien weinig geluid dankzij de heel stille motor. Overigens, het stilste vibratie ei is de LELO Lyla 2. De Dorr SPOT komt op nummer 2.

Opleg vibrator maakt lawaai

In reviews wordt kritiek geleverd op het geluid dat de afstandsbediening maakt wanneer deze als opleg vibrator wordt gebruikt. De vibrator maakt lawaai. Erg jammer want de dubbele functie (ei + vibrator) maakt de SPOT tot een unieke sextoy. De opleg vibrator heeft maar 1 trilstand maar die is wel heel krachtig en voelt heel fijn aan. Koop je de Dorr SPOT dan krijg je er een goede stimulator bij.

Bestellen

Dorr Spot - Roze
Dorr Spot - Zwart
›› Dorr Spot vibratie eitje – Zwart
›› Dorr Spot vibratie eitje – Roze

›› Bekijk alle vibratie eitjes
›› Bekijk alle luxe Dorr vibrators

›› Nieuw: De vibrator Top 10 - Bekijk hier - Wat zijn de 10 beste en populairste vibrators

Ik ben Annette Broekhuijsen 😁 en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl