Bunny kostuum met staart en konijnenoortjes

Bunny kostuum met staart en konijnenoortjesBunny is in het verkeerde lichaam geboren. Ze had dolgraag een konijn willen zijn. Als kind al voelde zij zich niet thuis in haar lichaam. Ze werd er ook vaak om geplaagd op school. Dat was niet om haar rechtopstaande oren en pluizige albino haar, maar om de manier waarop ze zich voortbewoog. *ploink* *ploink* *ploink* Toen Bunny jaren later in de puberteit kwam, werd ze veganist en vrat alleen nog sla en hard oud brood. *knaag* *knaag* Dat deed ze overigens met lange tanden.

Jongens? Die zagen haar niet staan. *ploink* *ploink* *ploink* Vriendjes kreeg ze niet. En dat was best verdrietig, want Bunny was gek op mannen. Op een dag gaf haar beste vriendin haar het volgende advies: stop met werken bij die stomme kinderboerderij en koop een sexy bunny outfit met playmate look.

Bunny’s vriendin voorspelde: “In zo’n sexy konijnen pakje heb jij in een mum van tijd een leuke man aan je kont hangen.” Het bleek waar! Het werkte! Nu is Bunny getrouwd. Met een fijn wipkonijn. Met hem is ze gaan hokken en kreeg ze 12 jongen !!! *ploink* *ploink* *ploink* *ploink* *ploink* *ploink*

›› Bekijk het roze bunny suit 4-delig kostuum (van de foto boven)

Meer bunny pakjes

Bunny outfit
3-Delig Bunny Kostuum

Bunny kostuums

Dildootjes.nl verkoopt een set met kousen en een slip met een schattige staart eraan. Met de konijnenoortjes is het bunny pakje helemaal compleet. Zie foto. Bekijk hier.

Of wat dacht je van een  setje dat bestaat uit een laag uitgesneden halter body met een halsband, knopen aan de voorkant en een verwijderbare witte pompom op de billen, flexibele boeien en een hoofdband met konijnenoren. Bekijk hier.

Een derde kostuum is het opwindende bunny pakje van het merk Music legs. Het kostuum bestaat uit een mooi open body met bijpassende accessoires. De body is gemaakt van zacht, rekbaar materiaal waardoor het veel vrouwen goed zal passen. De bijpassende accessoires (bunny oortjes en armbanden) zijn gemaakt van zacht satijn voor een luxe uitstraling. Bekijk hier.

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.