Thrust-Bot Stotende dildo boormachine

Thrust-Bot Stotende SexmachineWij zijn laatst na tijden weer eens bij de Gamma geweest. We hadden een nieuwe boormachine nodig. Wat ik niet wist is dat de Gamma tegenwoordig ook seksspeeltjes verkoopt. Geen gewone dildo’s en vibrators, maar toys in de vorm van gereedschappen, zoals schroeven, vibrators in de vorm van een hamer, houten duimstokken bedrukt met blote vrouwen en seksmachines vermomd als gereedschapskist. Op de afdeling met boormachines hingen twee sexmachines in de vorm van een boor met daarop een dildo gemonteerd. Het zijn de Power Spinner en de Thrust-Bot Stotende Sexmachine van het merk LoveBotz.

Power Spinner Boormachine Met Dildo

Power Spinner Boormachine Met DildoDe Power Spinner heeft een krachtige motor en het opzetstuk met dildo kan roteren op de snelheid die jij wilt. De dildo begint sneller te draaien naarmate je de knop van de boormachine verder induwt. Marc pakte de dildo boormachine van de muur en vroeg aan de verkoper, die bij ons was komen staan: “Begint mijn vrouw van zo’n draaiende dildo niet heel erg te roken?” De verkoper antwoordde beleefd: “Nee, meneer. daar zorgt de veiligheidsschakelaar voor. De realistische dildo is gemaakt van zacht, glad en buigzaam materiaal en heeft een licht geaderde schacht met een grote eikel. Afmetingen zijn: 18 x 4.10 cm. De dildo is voorzien van een aparte adapter waardoor je de dildo en andere LoveBotz speeltjes gemakkelijk op de boormachine kunt bevestigen.”

Thrust-Bot Stotende Sexmachine
Power Spinner Boormachine Met Dildo

›› Bekijk de Power Spinner in de winkel

Thrust-Bot Stotende Sexmachine

Thrust-Bot Stotende SexmachineMarc liet de dildo van de Power Spinner even heel hard ronddraaien. Hij keek mij aan en zei: “Wat een kut geluid! Pardon.” Ik wees naar de andere boormachine die aan de muur hing. “Mij lijkt die stotende dildo boormachine veel lekkerder.” Marc knikte: “Ja, mij ook.” De verkoper pakte de Thrust-Bot machine uit zijn ophanging. Hij zei, met een brede grijns: “Mijn vriend vindt deze óók veel fijner. De Thrust-Bot heeft ook een realistische dildo die is gemaakt van heel flexibel rubberachtig materiaal (TPE). Op de schacht zitten aderen, zoals u kunt zien. Voor extra stimulatie. Deze dildo draait niet maar maakt krachtige stotende bewegingen. De dildo begint sneller te stoten naarmate je de knop van de boormachine verder induwt. De veiligheidsschakelaar zorgt ervoor dat alles onder controle blijft. De dildo is 18 cm. lang, omtrek is 4.20 cm. De stotende sexmachine is inclusief een oplaadbaar batterijpakket, zodat hij altijd voor je klaarstaat wanneer je hem nodig hebt!”

verfDe verkoper liet de dildo op de boormachine een tijdje op verschillende snelheden op en neer stoten. Ik vond dat er bijzonder aangenaam uitzien. Ik glimlachte naar de verkoper. Weet je wat die toen zei?
“Als u besluit de Thrust-Bot Stotende Sexmachine te kopen, dan krijgt u er van mij gratis deze pot chocolade verf bij.”
Ik keek naar de chocolade verf. Daarna schoot ik in de lach. Ik keek de verkoper met een bestraffende blik aan en zei: “Je bedoelt… Oma kan wel een likje verf gebruiken.”

›› Bekijk de Thrust-Bot in de winkel (chocolade verf zit er niet bij)

Thrust-Bot Stotende Sexmachine
Power Spinner Boormachine Met Dildo

Meer sex tools

Tool Box Lover Seksmachine
Thrust-Bot Stotende Sexmachine
Drilldo 3-Piece Starter Set
Power Spinner Boormachine Met Dildo
Drilldo 6-Piece Spiral Set
Night Stick / Hammer met 2 verwisselbare koppen
Mighty Screw Dildo
Chocolade Verf
Duimstok
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.