Rockin’ Chair Sexmachine | Fetish Fantasy Series

Rockin' Chair Sexmachine | Fetish Fantasy SeriesOp een dag word je te groot voor het hobbelpaard, wil je niet meer op de wipkip en vind je de skippybal maar kinderachtig. Je gaat kortom verlangen naar iets anders om bovenop te zitten. Een grote blote man, bijvoorbeeld. En als die er niet is: de Rockin’ Chair Sexmachine. Hier kom je nóóit meer vanaf, zó heerlijk trilt dit stoeltje. Schroef wel een paar oordopjes in je oren, want het ding maakt een kolere herrie. De buurman (die dikke) kan meegenieten. Dat het geluidsniveau van deze machine nogal luid is komt doordat de motor een bijzonder krachtige trilling produceert. Trouwens, vrijwel alle seksmachines met een beetje power maken lawaai.

Het grote geheim

Je begrijpt: die power is het grote geheim achter de Rockin’ Chair. De fluweelzachte, ronde clitoris stimulator (zie foto beneden) is op de perfecte plaats gepositioneerd en kan zó krachtig trillen en pulseren dat je ook met je kleren aan de vibraties tegen de schaamlippen en clitoris kunt voelen. Daarnaast voel je de stoel ook heerlijk trillen tegen jouw binnenste dijen en billen. Kortom, alle erogene zones van onderen worden tegelijkertijd gestimuleerd. Met de handige afstandsbediening kun je de intensiteit van de pulsaties en vibraties regelen.

De Rockin’ Chair zit comfortabel

Zit de stoel een beetje lekker? De luxe Rockin’ Chair Sexmachine zit voor een kut stoel opvallend comfortabel. De paarse stoel is gemaakt van sterk plastic en de buitenlaag bestaat in zijn geheel uit body safe siliconen materiaal, waardoor hij fluweelzacht zit. De seat is zo ontworpen dat hij de contouren van jouw lichaam volgt. Het apparaat heeft een handig handvat waar jij je aan vast kunt houden. De machine heeft een vaste stekker en is voorzien van een afstandsbediening waarmee je de vibraties traploos kun regelen. De Rockin’ Chair wordt geleverd met een universele adapter, bodylotion en toycleaner.

Samengevat:
– Luxe machine
– Compact en krachtig
– Zeer sterke motor
– Met afstandsbediening
– Traploos regelbaar
– Met siliconen laag (body safe)
– Inclusief adapter
– Inclusief bodylotion
– Inclusief toycleaner
– Geluidsniveau: zeer luid

Kortingscode 10%

Vergeet je niet mijn kortingscode in te voeren? Met die actiecode gaat er 10% van de prijs af. Code is (vetgedrukt): dildootjes. Verzending van dit apparaat is gratis. Deze aanbieding geldt ook voor alle andere seksmachines die je bij Dildootjes.nl  kunt kopen. Een overzicht van onze seksmachines vind je onderaan de pagina.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demo video: Fetish Fantasy International Rockin Chair

Seksmachines & Neukschommels

Versa Fuk Seksmachine
The Saddle Deluxe Sexmachine
Love Chair
Bangin Bench Extreme Sex Stool
Athena's Ultimate Sex Machine
Roterende G- & P-Spot Machine
Tool Box Lover Seksmachine
Gigolo Fuck Machine
The Milker - Milking Machine
Rockin' Chair Sexmachine - Paars
Handzame Krachtige Seksmachine
Lichtgewicht Love Machine
Seks schommel
Strict Leather premium seks schommel
›› Bekijk alle seksmachines
›› Bekijk alle neukschommels

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.