Neuk jezelf met de Pleasure Pole springstok

Neuk jezelf met de Pleasure Pole springstokIk werd te dik, vond mijn lief. “Meer bewegen!”, riep hij. “30 minuten per dag. En gezonder gaan eten: 2 ons groente en 2 ons fruit. En héél véél SEKS. Val je ook vanaf.” Hij had gelijk. Ik zát teveel. En vrát teveel. Het roer moest om. Ik ben meer gaan bewegen. Elke ochtend om 9.15 zet ik de tv aan. NPO 1. Omroep MAX. Nederland in Beweging met Olga Commandeur en Duco Bauwens. Het was een tip van mijn lief. Hij zei: “Elke dag op een vast tijdstip aan sport doen. Op die manier houd je het lang vol.”
“Bewegen met bejaarden?”, riep ik verontwaardigd. “Ik ben nog een JONGE BLOM!”

De Pleasure Pole springstok

De Pleasure Pole springstokOm mij te motiveren kreeg ik van lief de Pleasure Pole van het merk LoveBotz. Dat is een springstok waarmee je jezelf kunt neuken. Het is een soort seksmachine die niet op batterijen of elektriciteit werkt maar in actie komt als jij begint te bewegen. Mijn lief legde uit: “Bij de Pleasure Pole zit standaard een realistische dildo die is gemaakt van silicone materiaal dat zacht en buigzaam is. De dildo is 16 cm. lang en heeft een maximale diameter van 5.08 cm. Ik kan de Pleasure Pole ook gebruiken. Voor mannen zit er een anaal dildo bij die is gemaakt van TPE. De anaal dildo is 16 cm. lang en is 3.81 cm. in diameter. De dildo’s zijn middels een schuifsysteem op de paal eenvoudig in hoogte te verstellen. De paal is 120 cm. lang en gemaakt van aluminium en ABS plastic.

Hoe werkt de Pleasure Pole?

Hoe werkt de Pleasure Pole?Ik keek mijn ogen uit. Wat spannend zo’n springveer! Ik vroeg: “Hoe werkt de Pleasure Pole precies?” Lief antwoordde: “Je plaatst de rubberen stop tegen de vloer of tegen een muur, je stopt de dildo of de buttplug er bij jezelf in en pakt het ergonomisch gevormde handvat stevig vast. In de paal zit een springveer. STUITER en STOOT jezelf naar een hoogtepunt. In de demo video kun je goed zien hoe gemakkelijk je met het handvat de snelheid en de diepte van de stoten regelt. Het handvat is eenvoudig in hoogte verstelbaar.”

Vliegen de kilo’s eraf?

Elke ochtend om 9.15 zie je mij voor de tv op en neer springen met de Pleasure Pole springstok. Dat doe ik vaak staande of in doggy style. Soms ga ik lekker lui op mijn rug liggen, dan neuk ik mezelf in de missionarishouding. Elk standje is mogelijk. Ik neuk me een breuk! *gil* En zal ik je eens wat vertellen? Mijn lief heeft inmiddels ook een Pleasure Pole aangeschaft. Hij doet met me mee. Elke ochtend. Want lief werd ook te dik. En weet je wat we doen na dat kwartiertje bewegen? Dan zijn wij zó bloedje geil geworden… Dan gooien we onze springstokken aan de kant en dan bespringen wij elkaar en wippen samen lekker dóór! *gil*

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Opmerking: Vliegen de kilo’s eraf? Nee. Van de Pleasure Pole word je niet moe. Het op en neer bewegen van de springveer kost weinig energie.

Demo video LoveBotz Pleasure Pole

BDSM Seksmachines, toestellen & Swings

The Saddle Deluxe Sex Machine Met 2 Opzetstukken
Extreme Sex Bench
Gigolo Fuck Machine
Strict Leather premium seks schommel
Thrust-Bot Stotende Sexmachine
Imprisoned Bondagerek Met Dildo
Pleasure Pole
Bangin Bench Extreme Sex Stool
Dick Stick Uitschuifbare Stok Met Dildo
›› Bekijk alle seksmachines
›› Bekijk alle neukschommels

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.