Bangin Bench Extreme Sex Stool

Bangin Bench Extreme Sex StoolVoor de meeste vrouwen geldt denk ik dat de girl-on-top positie het meest effectieve standje is tijdens de geslachtsdaad omdat zij bij het penetreren de volledige controle hebben over de beweging, snelheid en diepte. Zo zijn zij in staat zowel de clitoris als de G-spot optimaal te stimuleren, met als resultaat een heftig en intens orgasme.

Bangin Bench Extreme Sex Stool

De Bangin Bench Extreme Sex Stool van het merk LoveBotz is een multifunctioneel seksmeubel waarop je in de girl-on-top positie in jouw eigen tempo wordt gepenetreerd. De zitting bestaat uit twee elastische banden die jou volledig ondersteunen en die het kruis toegankelijk laten. Onderaan het aluminium frame is een onderdeel bevestigd waarop je een dildo met zuignap kunt vastzetten. Hiervoor is elke dildo met zuignap geschikt, dus ook jouw eigen favoriete dildo. Door nu langzaam of snel op en neer te bewegen kun je jezelf penetreren. Je wordt daarbij geholpen door de elastische banden die genoeg veerkracht hebben.

›› Bekijk in de winkel

Hulp bij orale seks

Bangin Bench Extreme Sex StoolDe Bangin Bench Extreme Sex Stool is ideaal voor solo-seks, maar het attribuut is ook geschikt voor koppels om te gebruiken als hulpmiddel bij orale seks. Het onderdeel met daarop de dildo is heel eenvoudig weg te halen. De partner gaat op bed liggen en plaatst het krukje over zijn (of haar) hoofd heen. Op die manier kan jouw lief overal goed bijkomen.

Face-Sitting

De sex stoel is volgens de makers ook perfect voor Face-sitting spelletjes. Ga maar lekker op zijn blotebillengezicht zitten. Met je VOLLE GEWICHT erbovenop. En mocht lief helemaal geen lucht meer krijgen en in doodsnood in jouw billen gaan bijten. 😵 Dan kan lief je KONT KUSSEN.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Let op: De dildo krijg je er niet bijgeleverd. Bij Dildootjes kun je diverse goede dildo’s met zuignap bestellen, zoals die van het merk King Cock. Bekijk hier. Goedkopere exemplaren vind je op deze pagina. Ook leuk is The Amazing Squirting Cock Dildo. Over deze spuitende dildo met zuignap lees je hier meer informatie.

Live demonstratie video – Expliciete beelden

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.